Ako zmeniť svoje vyžarovanie

Každý človek sa niekedy dostane do úzkych. Smútok, beznádej, zlá nálada, depresie či hnev. Všetko sú to negatívne pocity, ktoré keď človek pociťuje dlhodobejšie, ničí si tým vlastné šťastie a priťahuje si viac negatívnych situácií do života. Ako to teda zmeniť?

 http://blog.dedoles.sk/ako-zmenit-svoje-vyzarovanie/

1. Smiech a úsmev
Každý vysmiaty človek nedokáže myslieť negatívne. Usmievanie je ľahšie. Pretože aj takých 15 minút nanúteného úsmevu dokáže vylepšiť náladu. Ale, ako sa smiať? Pustite si komédiu, vtipné videá či choďte von s  vtipnými ľuďmi - je to len na vás.



  laughing-120064427945_xlarge


2. Vyrazte von
Zožierať sa v kúte izby nie je najrozumnejšie. Preto vyrazte von a zabavte sa. Či už s kamarátmi na zmrzlinu alebo diskotéku, odreagujete sa a zaručene zmeníte svoje myšlienky. A samozrejme, nerozoberajte veci, ktoré vás trápia ale tie, ktoré vás bavia a robia šťastnými.





 526-kava-a-mafin1


3. Šport
Pri športe človek vylučuje endorfíny, ktoré sú označované ako hormóny šťastia. Preto športujte. Športujte veľa. Aj keď to zo začiatku možno neznie ako dobrý nápad, hormóny šťastia sa k vám zaručene dostavia.



 d


4. Záľuby
Robte to, čo vás baví. Robte to, čo vás napĺňa a robí šťastných. Či už je to kreslenie, šoférovanie alebo nakupovanie. Zabavte sa



 12


5. Preskúmaj sám seba
Nevieš ako ďalej? Skús analyzovať sám seba. Skús zistiť čo sa deje. Analyzuj sa. Zisti čo máš rád a hlavne, ako by si mal ísť ďalej.


 Zrkadlo



Ale hlavne: NIKDY SA NEVZDÁVAJ. A ani nezostávaj v negativizme. Negatívny človek nie je príťažlivý pre svoje okolie a ani to neproslieva tebe.

Menovky: