Dámske predĺžené tričko (Miss Amor)

Najmä cez tuhšie zimy je pre ženu naozaj veľký problém vyzerať dobre a zároveň byť v teple.

Ak máš rovnaký problém, určite sa pozri na toto predĺžené tričko od Yolo.sk


Vlastnosti
Rukávy: dlhé
Materiál: 60% polyester, 90% viskoza 10% elastan
Strih: úzky
Krajina pôvodu: Turecko
Výstrih: véčkového strihu
Doplnky: opasok

Veľkosť UNI
Obvod hrudníka: 60cm (max. 100cm)
Obvod pása: 52cm (max. 72cm)
Obvod bokov: 46cm (max. 100cm)
Celková dĺžka: 64cm

Toto predĺžené tričko je vyrobené z hrubšieho materiálu, takže je ideálne do tuhších zím. Je naozaj veľmi teplé. Tričko pôsobí elegantne, takže ho môžete nosiť i do práce či na iné podujatia,...



Vzhľad
Tričko je krikľavo červenej farby, ktorá dodáva tričku príjemný ženský, výrazný vzhľad.
Elastický gumený opasok s lakovanou prednou časťou ženu opticky zúži a to najmä v oblasti bokov. Zároveň zvýrazňuje ženské krivky. Tričko ženu celkovo ZOŠTÍHLI. Tieto krivky sú zvýraznené aj vďaka priliehavosti trička.
Na spodku trička je aplikovaný priliehavý patent, ktorý zaručuje že sa tričko nebude posúvať a zároveň pri tuhších zimách chráni kríže pred chladom.

Kombinácie
Tričko je samo o sebe výrazné, úzkeho strihu. Preto by som odporúčala nosiť pod ním najmä legíny čiernej alebo bielej farby (poprípade, ako je ukázané na obrázku rôzne farebné kombinácie s prevahou týchto farieb). Dobre vyzerá aj na čiernych nohaviciach úzkeho, priliehavého strihu.




Môj tip
Ako som už spomínala, ideálne sú čierne alebo biele farby. K tomuto tričku nosím veľmi rada čierne legíny v spojení s malou čiernou kabelkou. Takáto kombinácia zvýrazňuje predovšetkým tričko, na ktoré odvádza všetku pozornosť.

Vlastná skúsenosť
Tričko je veľmi pohodlné, elastické a teplé. Spodná priliehavá časť trička zabezpečuje, aby moje kríže boli v teple.
Tričko pôsobí veľmi elegantne, žensky a v kombinácií s čiernymi legínami na seba zaručene upúta pozornosť.
Opasok okolo pásu celý top celkovo oživí, dodá mu šmrnc a postavu opticky zúži. V-čkový strih dáva priestor na náhrdelník či prívesok, no zároveň vďaka priliehavému strihu dáva do pozornosti aj oblasť hrudníka.

Toto tričko mám veľmi rada najmä vo väčších zimách, kedy môžem byť krásna a zároveň mi je teplo. Červená farba na mňa pôsobí veľmi príjemne a celkovú postavu rozžiari.

FOTOGALÉRIA













Menovky: , ,