Kameň vďačnosti

Kameň vďačnosti. Určite ste už o kameni vďačnosti počuli. V súčastnosti sa o ňom veľa diskutovalo a preto som sa rozhodla povedať k nemu i ja pár vlastných slov.

 http://blog.dedoles.sk/kamen-vdacnosti/

klj






Ako ste sa v mojom predchádzajúcom článku http://blog.dedoles.sk/kamienky-a-ich-pozitivny-vplyv/ dočítali, kamene majú veľkú moc. Na každého majú nesmierne pozitívny účinok. Len sa to treba naučiť využívať.


Kameň vďačnosti funguje na podobný, no zároveň troška iný princíp. Je to kameň, ktorý treba mať vždy pri sebe, alebo na mieste, kam sa často pozeráme. Či už je to písací stôl, polička alebo konferenčný stolík na ktorom je televízor.


Jeho sila spočíva v preprogramovaní. Preprogramovaní našej mysle a nášho organizmu.

Náš život je plný negatívnych myšlienok. Je uponáhľaný a ľudia nestíhajú. Stres, úzkosť, hnev. Toto sú najčastejšie príznaky nášho rušného života.


Kameň vďačnosti nás núti myslieť pozitívne a zastaviť sa. Zastaviť a obzrieť sa vôkol seba.  Pri každom pohľade si musíme spomenúť a poďakovať aspoň za 10 vecí, za ktoré sme vďačný. Napr. Ďakujem za život, ďakujem za prácu,....


Neskôr bude pre nás vďačnosť automatická a poďakujeme aj za to, že nám naskočila zelené na semafóre v okamihu, keď sme sa postavili na okraj chodníka.



Túto vďačnosť musíme vykonať minimálne 2 krát denne. Ráno a večer. Avšak, čím častejšie budeme vyslovovať vďačnosť, tým skôr sa preprogramujeme. Zakaždým, keď sa pozrieme na tento kameň, musíme povedať ĎAKUJEM. Zo začiatku to bude znieť neprirodzene, neprecítene. Avšak časom si na to človek zvykne. Časom sa to stane každodenným rituálom ako umývanie zubov. A samozrejme, precítenie, radosť a vďaka sa dostaví i sama.


THANK-YOU


Až keď sa preprogramujete, môžte žiť skutočne šťastný život. Odrazu nebudete taký nervózny a hnev sa tiež začne vytrácať. A čo je najpodstatnejšie, odrazu budete mať radosť zo života.

Menovky: