Kamienky a ich pozitívny vplyv

Asi všetci už počuli o kameňoch, ktoré na nás majú pozitívny vplyv. A tí, ktorý ešte nie, majú možnosť sa teraz niečo dozvedieť. Nezáleží na tom, či je to obyčajný kameň z rieky, malá skalka alebo kamienok z okraja cesty. Každý kameň má na nás pozitívny vplyv, ak v to veríme. Ak nám niečo pripomína.

 http://blog.dedoles.sk/kamienky-a-ich-pozitivny-vplyv/

 Heart-stone




Predstavte si, že nájdete na ceste kamienok, ktorého tvar pripomína srdce. Páči sa vám a tak si ho zoberiete domov. Ako každý vieme, srdce je symbolom lásky. A tak, keď sa na neho pozriete. Vždy si spomeniete na tie krásne chvíľky s vašim partnerom, aj keď máte možno menšiu krízu. Alebo si spomeniete ako vám bolo dobre, keď ste niekoho mali. Poprípade si predstavíte takú lásku, o akej naozaj snívate. Možno si predstavíte svoje deti a chvíľky strávené s vašou rodinou. Pointa je rovnaká. Vyvoláva vo vás pozitívne pocity. Veď, keby nie, tak si ho ani nevšimnete. Nie to ešte, aby ste si ho zobrali domov.

V zápätí, ako vo Vás vyvolá pozitívny pocit, mimo šťastia sa okolo Vás začne vysielať pozitívna energia, v tomto prípade lásky. Nepotrvá dlho a s partnerom sa ako keby zázrakom váš vzťah zlepšuje. Možno sa vám niekto začne páčiť alebo si nájdete konečne svojho vytúženého partnera - ak nikoho nemáte. Začnete tráviť viac času so svojimi deťmi a prežívať so svojou rodinou krásne chvíľky.

Kameň má na človeka veľký vplyv, keďže je z prírody. Je to taký prírodný talizman. A zároveň pomôcka. Kameň nie je iba vec. Dokáže robiť zázraky, ak v to skutočne verite.


A navyše, je to talizman ktorý Vám privolá to, po čom túžite - čo Vám pripomína. Možno si nájdete kamienok, o ktorom si poviete - bude to môj talizman zdravia, šťastia, lásky, hojnosti,... a vždy, keď sa naň pozriete, spomeniete si. Spomeniete si na to, čo Vám pripomína a precítite to. Tú lásku, zdravie, radosť,....


resized-rainbow-stones-mandala-800

Nepodceňujte ich a nájdite si aj vy nejaký. Nejaký, ktorý vás upúta. Nejaký, čo vo vás vyvolá pozitívne pocity. Je to pomôcka, ktorú si môže dovoliť každý. Chudobný i bohatý a predsa má na nás veľký vplyv.

Menovky: