Nemám čas byť chorý

Unavuje vás chodiť po doktoroch? Nemáte chuť míňať nespočetné množstvo za lieky? Povedzte si NEMÁM ČAS BYŤ CHORÝ.
http://www.blogabcknihy.sk/nemam-cas-byt-chory/
Kto čítal knižky od Jarmily Mandžukovej určite vie, že sa táto spisovateľka dokáže dostať poriadne pod kožu. S jej myšlienkami, textom i štylistikou sa čitateľ veľmi rýchlo stotožní, a preto si človek dokáže rýchlo zafixovať do hlavy jej myšlienky či cvičenia.
 „Žiť život naplno nám bráni len naše vlastné presvedčenie.“
Prečo je človek chorý? Ako môžeme predchádzať chorobám a hlavne, ako sa môžeme uzdraviť bez tabletiek? Predstavte si, že odpoveď máte v sebe. Predsa, je to vaše telo a rovnako, ako sa VAŠE telo nakazilo, tak je aj vo VAŠEJ sile napraviť to. Odpoveď nie sú lieky, odpoveď je vo vás. Každý túži po šťastnom živote. Žijeme z dňa na deň a keď ochorieme, chorobu berieme ako príťaž. Často krát sme nahnevaní či frustrovaní, nakoľko máme množstvo povinností a choroba nám ich iba priťaží. No zamysleli ste sa niekedy nad tým, že ste si chorobu vytvorili vy sami? Choroba nepríde len tak. Človek, ktorý je šťastný a spokojný so svojím životom má vyššiu imunitu. Teda, chorobe predchádza váš psychický stav. Denno-denne ste vystavený stresu. Ste mrzutý, frustrovaný, nahnevaný či smutný. Bol by klam domnievať sa, že to nemá vplyv na naše telo.
Kniha Myslenie uzdravuje by sa dala pomyselne rozdeliť na niekoľko častí. Uvedomenie si, že chorobu si zapríčiňujeme sami, čo všetko vplýva na náš organizmus a napokon ako sa vyliečiť. Samozrejme, je to iba pomyselné rozdelenie knihy, nakoľko má kniha množstvo kapitol i pod kapitol.
Autorka v knihe nadväzuje na niekoľko iných kníh, ktoré by mohli byť rovnako prospešné, či popisuje cvičenia z týchto kníh, ktoré má vyskúšané a preto nám ich odporúča. Ako spomenula, všetky cvičenia, ktoré sú v knihe popísané si vyskúšala a vrele ich odporúča aj nám, nakoľko sa výsledok určite dostaví.
 „V živote dostanete to, na čo myslíte, či už to chcete, alebo nie.“
Jedným z najväčších dôkazov, že myslenie pôsobí na telo je placebo efekt. Človek dostáva pomyselnú tabletku, ktorá v skutočnosti nemá žiadne účinky, no ľuďom sa odrazu ich zdravotný stav zlepší. Je to neuveriteľné, no je to tak. Táto osoba sa v podstate vyliečila sama, bez pomoci tabletiek, bez pomoci lekárov. Jediné, čo potrebovala, bola viera.
 „Budúcnosť medicíny je založená na ovládaní energie prúdiacej v tele.“
Aj keď je to zrejme neuveriteľné prednedávnom som dostala obyčajnú nádchu. No, ako správna čitateľka, rozhodla som sa vyskúšať jej metódy. Rozhodla som sa veriť že sa vyliečim a to, samozrejme, bez tabletiek. Povedala som si, že si chcem ísť zajtra zacvičiť a teda musím byť zdravá. Ešte večer som mala upchatý nos, škrabalo ma v hrdle. No ráno? Ráno mi bolo oveľa lepšia. Škriabanie i bolesť hrdla ustúpili. Aj keď som mala ešte trocha upchatý nos, za jeden deň je to veľmi dobrý výkon. A to som človek, ktorý sa z obyčajnej nádchy dostáva 1-2týždne. Takže môžem povedať, verím týmto slovám, verím knihe. Je určená pre všetkých, ktorí prežívajú ľahké či ťažké choroby a už ich nebaví chodiť po lekároch. Veď predsa, čoraz častejšie sa stretávame s lekármi, ktorý ani nevedia čo nám je a z obyčajnej nádchy robia čierny kašeľ. Pre ľudí, ktorí už nechcú čakať hodiny v čakárni a míňať peniaze na lieky. Pre tých, ktorí stále veria, či opäť potrebujú nájsť vieru v uzdravenie.
„So životom je to ako s hrou. Nezáleží na tom, aká je dlhá, ale na tom, ako ju hrajú.“

Menovky: ,