Oáza sibírskrho tigra

Myslím si, že tigre patria k najkrásnejším zvieratám. Prečo si ich teda nepozrieť z blízka?

http://blog.dedoles.sk/oaza-sibirskeho-tigra/
Určite je tu veľa ľudí, ktorí si myslia, že je tiger nádherné zviera. Také vznešená, nádherné a predsa nebezpečné. Je tomu však naozaj tak?


DSC04315
Tigre sú chránené zvieratá. Vzhľadom k tomu, že je ich už málo, aj na Slovensku sa našlo pár dobrých duší, ktoré sa snažia zachrániť ich. 



IMG_3050 IMG_3045
Oáza Sibirských tigrov je jedna z tých miest, kde si môžu tigríci v pokoji žiť. Sú tu šťastné, plné elánu a samozrejme dostávajú veľa veľa lásky od ľudí, ktorí sa o nich starajú. Či už sú to majitelia, zamestnanci alebo dobrovoľníci, všetci ich majú veľmi radi. Dávajú im mnoho lásky a snažia sa im splniť všetko, čo majú na očiach. Či už im robia narodeninové oslavy, kupujú dobroty alebo hračky, všetko dokazuje to, že ich majú nesmierne radi.



Možno aj preto sú takí mierumilovní a dá sa s nimi fotiť. Samozrejme, nie sú to "cvičené opičky", ktoré majú náladu na fotenie vždy (vlastne, to nemáme ani my, ľudia). :) Takže niekedy sa to nedá, ale Oáza sibirských tigrov to umožňuje.


DSC04321
Okrem tigríkov sa tu nájde aj párik levov, ktorí sú tu nesmierne šťastní.



Tigríci i levíci si tu spokojne nažívajú. K dispozícií majú veľké výbehy, kopec lásky a samozrejme cez leto svieže ochladenie.



DSC04360



Ak by ste chceli túto Oázu sibirských tigorv ísť pozrieť, nachádza sa pri Kostolnej pri Dunaji. Ten pohľad naozaj stojí za to.



Tu uvidíte naozajstnú lásku a starostlivosť. Každý tigrík (a samozrejme aj levíci) majú vlastné mená. Ľudia, ktorý sa o nich starajú o nich vedia všeličo povedať, keďže im na nich veľmi záleží. Navyše, majú aj všeobecný prehľad o tigroch. Preto by to mohol byť krásny výlet kde by sa potešili vaše oči ale taktiež by ste sa mohli dozvedieť veľa zaujímavých vecí.



P.S. Ak sa chystáte pozrieť tigríkov, jedna malá rada: MILUJÚ ŠĽAHAČKU :)



Pre viac informácií : http://www.tigre.sk/ alebo Facebook stránka: Oáza sibírskeho tigra - oasis of the siberian tiger

Menovky: ,