Objednávame si z vesmíru

Objednávame si z Vesmíru


Milujete čítanie kníh? V takom prípade Vás táto správa veľmi poteší. Už čoskoro vyjde kniha s názvom Objednávame si z Vesmíru. Túto knihu napísala Bärbel Mohrová a už ju môžeme čítať i v slovenčine.

http://blog.dedoles.sk/objednajne-si-z-vesmiru/

10349020_644028135689620_376360352047889726_n

Túžite po veciach, ktoré sa vám doposiaľ nepodarilo získať? Túžite po láske, peniazoch, zdravý alebo po niečom konkrétnejšom? Či už túžite po jednom, alebo druhom „Objednávame si z Vesmíru“ vám v tom pomôže.

Táto knižka vám ukáže, ako si splniť svoje priania. Ako zmeniť svoje myslenie a ako si priať, aby sa to aj splnilo. Veď predsa, každý chce dosiahnuť svoj cieľ.  Táto knižka vás naučí počúvať vnútorný hlas, ktorý vám hovorí čo vlastne chcete. Ako si to splniť. A hlavne, vytvára cestičku k cieľu. Ale najprv musíte spraviť krok aby sa mohla cesta vybudovať. Najprv musíte vysloviť svoje prianie. A čo potom? Musíte kráčať. Je jedno, či vidíte pokračovanie, alebo nie. Musíte ísť,... Ísť si za svojím snom. Nestačí vytvoriť cestu, treba ju aj použiť. A to vás naučí knižka. Ísť po ceste. Ísť po ceste a neotočiť sa jej chrbtom, nevybočiť. Veď predsa, keď potrebujete jedlo. Nestačí o ňom snívať na pohovke. Treba sa postaviť a ísť. Či už do chladničky alebo do obchodu, stále robíte kroky. Kroky k cieľu. Potom už len otvoríte chladničku, poprípade nakúpite jedlo a idete si spraviť jedlo. Nečakáte, že vám niekto iný urobí jedlo. I keď vo výnimočných prípadoch jednoducho príde samo.


Takto isto je to aj s prianiami. Musíte si priať. Želáte si lásku? Super. Vyslovili ste prianie. Ale bolo by to iba prianie, kebyže stále sedíte doma a nikam nejdete. Neobjaví sa z čista-jasna pred televízorom. Preto treba spraviť pár krokov, aby ste ho aj skutočne našli. Váš vnútorný hlas vám v tom pomôže. Povie vám kam ísť, či už do obľúbenej kaviarne, novootvorenej predajne potravín, alebo sa zaregistrovať na internetovú zoznamku. Treba poslúchnuť svoj vnútorný hlas.

Ale na to ho najprv musíte počuť. To vás naučí kniha. Predsa, bolo by bezvýznamné hľadať potraviny v predajni obuvi. Nie?


Tí, ktorý majú nejaké tie svoje nesplnené priania, tí ktorý túžia po niečom. Pre tých je táto kniha. Život žijeme preto, aby sme boli šťastní a nie iba túžili a naše túžby neboli vypočuté.

 10382720_638076052951495_3905299409449763523_n

Veľa šťastia s prianiami a veľa splnených snov.

Menovky: ,