Sedací vak Sit on it R-lax Sofa

http://www.evenit.sk/sedaci-vak-sit-on-it-lax-sofa-p-22624.html


VLASTNOSTI
R-Lax sofa  je výbornou kombináiciou pohodlia a súčasného designu.  Po bokoch má aj úložné vrecká či už na časopisy, sluchátka alebo CD, takže je aj praktický.  Vyrába sa z dvoch látok Two tone a Twill, na dotyk veľmi príjemných. Je  vhodný aj do exteriéru a je antialergický.    
Vyrobený je z veľmi odolnej látky, zo 100 % polyesteru s polyuretánovou povrchovou vrstvou, ktorá je odolná proti vlhkosti. Materiál je jemný a príjemný na dotyk. Vnútro je vyplnené polystyrénovými guličkami vysokej hustoty, ktorá zaručí, že  si veľmi dlho udrží svoj pôvodný tvar. Čistí sa handričkou namočenou v mydlovej vode, v prípade väčšieho znečistenia v práčke.
Rozmery: 185 x 83 x 90 cm
Farebnosť: ponúkame 8 rôznych farebných variácií.
Ponuka: Na požiadanie je možné vytlačiť na sedací vak logo vašej firmy (pri odbere viacerych kusov).
Starostlivosť: čistenie handričkou, prípadne v práčke
Materiál:Polyester, výplň, Polyesterové gulôčky

PREČO SI KÚPIŤ R-LAX SOFA
Vlastnosti sú vlastnosti, no niečo iné sú naozajstné dôvody kúpy. Málokto sa vyzná v materiály, tak prečo práve R-lax sofa?

Tento jedinečný vak je nielen estetický, ale aj veľmi pohodlný. R-lax sofa je vhodný aj do exteriéru (von). Je ideálny v lete, kedy si ho môžete dať do exteriéru a užiť si pravé, ničim nenahraditeľné slnečné lúče, či si príjemne posedieť s kamarátmi pri čaji či káve. Cez zimné, chladné dni si ho môžete vniesť dnu, pohodlne sa usadiť a sledovať svoj obľúbený film. Ste ten typ človeka, ktorý nikdy nevie kam dal diaľkové ovládanie? Toho sa už báť nemusíte. R-lax sofa má po bokoch uložené vrecká, kam si diaľkové ovládanie môžete vložiť. Samozrejme, tieto vrecká nie sú iba na diaľkové ovládače. Sú vhodné i na rôzne iné veci, či už sú to časopisy, krížovky, slúchadlá alebo hocičo iné, čo chcete mať vždy po ruke.

Zhrňme si to. R-lax nie je iba estetický, pohodlný a sedačka si udrží vždy pôvodný tvar. Taktiež je praktický, antialergický a príjemný na dotyk. Je vhodný do exteriéru, rovnako ako aj do interiéru. Dá sa ľahko čistiť a navyše je jemný a príjemný na dotyk.


VLASTNÁ SKÚSENOSŤ


Rovnako ako aj vás, aj mňa zaujal R-lax sofa. Veď, keby vás nezaujal, asi by ste si toto teraz nečítali. Je pekné čítať jeho výhody, no častokrát tovar a jeho vlastnosti nezodpovedajú skutočnosti. Našťastie, R-lax nesklamal. Je to môj ideálny spoločník v slnečných dňoch, kedy sa do neho pohodlne usadím a užívam si letné slnečné lúče. Cez zimné chvíľky v ňom popíjam čaj počas pozerania televízie alebo si v ňom čítam knihy. Cítim sa v ňom uvoľnená a keď v ňom sedím, stres zo mňa opadáva. Čo sa týka pozeranie televízie, teraz som ja televízny veliteľ, ktorý rozkazuje čo sa bude pozerať. Prečo? Pretože diaľkové ovládanie mám vždy po ruke, v R-lax vrecku. Nakoľko ho používam už cca rok a patrím k pohodlným ľuďom ktorý radi chrúmu niečo pri televízore, poprípade v ňom popíjam čaj, kávu alebo nejaký iný nápoj, je samozrejmé, že som ho niekoľkokrát zašpinila. Čistenie je naozaj jednoduché. Vezmem do ruky vlhčenú handru, zopárkrát pretriem a špina je preč. Pri používaní, či zašpinení sa povrch kresla nezmenil a stále je rovnako hladký. A nakoniec, aj keď v ňom sedím každý deň a používam ho už cca rok, jeho tvar sa stále nemení. Stále je rovnako pohodlný. 

Menovky: