Zázrak v živote každého



Zázrak v živote každého. Každý pod týmto zázrakom hľadá niečo veľké, nezvyčajné a netypické. Avšak, nie je to celkom tak. Je to veľký zázrak, originál a predsa si to málo kto všimne a uvedomí.

http://blog.dedoles.sk/zazrak-v-zivote-kazdeho/


Pýtate sa čo je ten zázrak ?
No predsa, VY.


Malstrom_Extra_Shine_By_Jonasrask_1920X1200




Možno máte teraz problémy, možno ste smutný, ale verte, je veľké šťastie že ste tu. Ste pre rodičov ten najväčší zázrak, ten najväčší dar.


Možno si myslite: nie som dokonalý. To nie je nikto. Ale rodičia vás milujú takých, aký ste. Občas po vás kričia-kričali ale stále vás ľúbili. Keby nie, neživili by vás. Neobliekali. Nepomáhali vám. Nevenovali by vám svoj čas.



Rovnako ako kamaráti. Možno nie ste dokonalý, ale pravý kamaráti sú pri vás vždy. V dobrých i zlých časoch. Snažia sa vám pomôcť, rozveseliť vás.


A samozrejme, veľkým zázrakom a darom ste pre svojho partnera. On je ten, čo si vás vybral spomedzi veľkého množstva ľudí. PRÁVE VÁS! Na svete je nespočetné množstvo ľudí. Nespočetné množstvo ľudí videl vo svojom živote. Mohol osloviť hocikoho, ale on? On oslovil vás. On sa chcel spoznať s vami. Chcel s VAMI chcel tráviť čas. A samozrejme, mal a má oči iba pre vás a jeho srdce patrí iba vám.



Nikdy nie je nič také zlé. Ste tu, žijete. Majú vás radi. Človek si uvedomí, aký je chudobný, až keď sa nemá o koho oprieť. Až vtedy si uvedomia, aký dar je láska a človek čo pri ňom stojí a má ho rád. Je to ten najväčší dar, aký si kedy môže priať.

Menovky: