Srdcová misa Satin Rosé

Žena trávi množstvo času staraním sa o domácnosť. Všetko chce mať TIP-TOP a to hlavne čo sa týka obeda. Jej stôl a prestieranie, hlavne cez sviatočné dni, by malo byť jednoducho nezabudnuteľné.
Ak chce byť žena výnimočná v stolovaní, nestačí iba prestrieť. Potrebuje k tomu aj tie najkrajšie a najkvalitnejšie misy, taniere, poháre,... Jednoducho celé prestieranie. A pri tomto prestieraní by nemala chýbať srdiečková misa Satin Rose od Bolos.sk


Vlastnosti
Materiál: Sklo
Rozmery: 270 mm
Farba: Satin-Rose (bielo-ružová)
Balenie: Darčekové balenie – biela krabička
Výrobca: Walther Glas
Tovar z kolekcie: Walther Glas Sweethearts Satin Rosé



Vzhľad
Ženy si potrpia na svojej domácnosti a na svojej rodine na ktorej si veľmi potrpia. Táto miska srdiečkového tvaru dokáže vyjadriť to, čo slovami sa ťažko vyjadruje – neutíchajúcu lásku.
Jej originálne vyhotovenie misa v tvare srdca, ktorá vo vnútri vyobrazuje ďalšie 2spojené srdcia, dozdobená ružovými ružičkami je jednoducho famózna a nadčasová. Ružové ružičky dodajú miske príjemný svieži efektJe vhodná do moderných ako aj do rustikálnych domácností.

Použitie
Táto krásna sklená misa je vyrobená z odolného skla, takže do nej môžete vložiť i horúce či teplé pokrmy. Je ideálna ako misa na šaláthlavné jedlo či iné jedlá ktoré v nej nádherne vyniknú.
Je ideálna na slávnostné servírovanie ako aj servírovanie v bežný deň.
Je vhodná aj ako darček, nakoľko poteší každú ženu. Je ideálna k príležitosti ako sú: svadby, narodeniny, meniny, Vianoce, promócie či iné jubileá.



Vlastná skúsenosť
Túto misku som si kúpila sama pre seba, nakoľko mi takmer okamžite padla do oka. Dodaná bola v darčekovej krabici, takže je vhodná aj ako darček. Po rozbalení som bola milo prekvapená, nakoľko vyzerá presne ako na obrázku. Jej vzory a každý jeden záhyb je naozaj prepracovaný a ružové ružičky pôsobia sviežo.
Miska má 27cm, takže je vhodná na šalát, kura, mäso či iné jedlo ktoré chcete zvýrazniť. Ja osobne do nej najčastejšie ukladám šalát, nakoľko moja rodina si na šaláte naozaj potrpí. Avšak ako bolo vyššie písané, misa je vyrobená z odolného skla, takže do nej môžete vložiť i horúce či teplé jedla, napr. kuracie rolky, rezne a pod.
Misa pôsobí slávnostne a elegantne, takže sa ju nemusím báť dať na stôl aj keď je nás viac, či mám nejakú významnejšiu návštevu na ktorú chcem urobiť dojem.
Táto misa príjemne osviežila môj stôl a srdiečkový efekt vytvoril na stole príjemnú rodinnú atmosféru.

VÝHODY
·         Vyrobená z odolného skla
·         Rozmery
·         Vhodná aj ako darček (Darčekové balenie)
·         Tvar
·         Farebnosť vytvára príjemný svieži efekt
·         Možnosť dokúpiť ďalší tovar zo sady Sweethearts Satin Rose

FOTOGALÉRIA










Menovky: