Decentná elegancia



Set s kryštálmi Swarovski Elements DROP VL 













Krásna strieborná Swarovski Elements slzičková sada vo fialovej farbe.

Set s kryštálmi Swarovski Elements DROP VL
VLASTNOSTI
Farba: fialová
Materiál: Striebro 925/1000
Tvar: Slza
Výška kryštálov: 24 mm



Farba
Fialová farba je farba duchovna a originality. Dodáva kreativitu a predstavivosť. Obľubujú ju ľudia s veľkou dávkou fantázie.


Odlesky
Tejto krásnej slzičkovej sade sa pod rôznym sklonom svetla mení farba. Hoc je základná farba fialová, nájdeme tu i odtieň tyrkysovej, bledo modrej alebo jemne hnedej.

Príležitosť
Takmer každá Swarovski sada je vhodná i na bežné nosenie. Tieto slzičky nie sú výnimkou. Sú vhodné tak na bežné nosenie ako aj na rôzne príležitosti či akcie. Set je nádherný, veľký a výrazný.

Kombinovateľnosť
Sada je vhodná k fialovému tričku či fialovým šatám. Nádherne sa vyníma aj pri bielom outfite. Nakoľko je čierna farba taktiež neutrálna, túto sadu je možné nosiť aj s čisto čiernym outfitom.



Konečné hodnotenie
Tieto Swarovski Elements slzičky sú naozaj veľké a nádherné. Majú krásny tvar, prijateľnú cenu a super veľkosť. Nakoľko prívesok i náušnice majú 24 mm, sú dobre viditeľné tak pri cope ako aj rozpustených vlasoch. Veľmi sa mi páči aj strieborné zapínanie - nakoľko sa mi z neho uši nezapaľujú a môžem ich teda nosiť pokojne i celý deň a to bez bolesti.

Veľmi rada nosím túto sadu do práce, keďže je veľmi decentná a elegantná. Veľmi ju mám rada hlavne vďaka jej svetlo fialovej farbe, ktorá je jednoducho nádherná. Farba je krásna a výrazná. Outfitom dodáva šmrnc. Táto sada je oveľa krajšia v reáli, ako na internete.

S týmto setom som nadmieru spokojná.

Túto alebo inú Swarovski Elements sadu si môžete zakúpiť na stránke crystalshop.sk


FOTOGALÉRIA








Zapínanie


925/1000 striebro

Menovky: ,