Bieliaca zubná kúra

Nie každý človek sa rodí s nádherným bielym úsmevom a aj keď si pravidelne umýva zuby, niektorým to jednoducho nepomáha. Asi každý človek túži po krásnych bielych zuboch a ja nie som výnimkou. Keď som našla na stránke white-look.com bieliaci prípravok za rozumnú cenu, neodolala som a rozhodla som sa ho vyskúšať.
Aký teda je?



Obal
Veľmi sa mi páči obal tejto bieliacej zubnej pasty, ktorý nie je príliš „prečačkaný“, no vystihuje samotnú funkciu výrobku.

Obsah balenia
Sada obsahuje bieliacu zubnú pastu, bieliaci zubný gél zubné nosiče v praktickom obale a stupnicu belosti zubov.

Účinky
 Vysokou účinnosť – do 7 odtieňov vybielenia podľa stupnice belosti

Dávkovanie
Zubné nosiče nechať na zuboch 20 minút. Túto metódu treba použiť 2x denne po dobu 10 dní.

Použitie
Táto bieliaca zubná pasta sa používa rovnako, ako obyčajná zubná pasta. Teda zuby si umyjete bieliacou zubnou pastou, do zubných nosičov nanesiete gél, nasadíte zubné nosiče a necháte pôsobiť 20 minút. Následne ústa dôkladne vypláchnete a umyjete zuby od gélu.

Zubné nosiče
Zubné nosiče je možné pred prvým používaním prispôsobiť svojmu chrupu. Hornú aj dolnú časť je potrebné namočiť do horúcej vody (80°C), vložiť do úst a vytvarovať podľa potreby. Preto je obal na zubné nosiče jednou veľmi veľkou výhodou.


Osobná skúsenosť

Keď som si konečne zakúpila tento produkt (táto kúra sa dá zakúpiť napríklad v sieti predajní DM), okamžite som utekala domov vyskúšať túto bieliacu zubnú pastu.

Zubná pasta má veľmi príjemnú a sviežu príchuť. V ústach mi nezostáva čudná pachuť po géle napriek tomu, že si po géle následne musím umyť zuby.

Čo sa týka umytia zubov, už pri prvom použití som si všimla prvé menšie výsledky. Pri prvom použití som mala zuby asi o jeden odtieň belší. Napriek tomu, že to nie je veľa a takýto výsledok spraví hocijaká pasta, pokračovala som v kúre.

Po 10 používaní (5deň 2x denne) sa mi zuby stále bielili, takže tento jeden odtieň mi i ostal. Samozrejme, jeden odtieň nie je všetko, a zubná pasta pokračovala i ďalej. Zuby mi vybielila o ďalší odtieň a to som túto pastu použila len 5 deň.
Pred a po ↑ 

V každom prípade, 2 odtiene za 5dní je naozaj veľmi veľký pokrok. Tento rozdiel si všimli aj moje kamarátky, ktoré mi vychvaľujú moje krásne bledé zuby (na to, aké som ich mala predtým žlté).
Po 10 dni a teda po celkovej kúre som mala zuby belšie asi o 4 odtiene. Napriek tomu, že 7stupňové vybielenie mi pasta nedala, aj 4 odtiene sú naozaj dosť. A teda som s ňou nadmieru spokojná, nakoľko mi tieto 4 odtiene nedodalo ani pravidelné používanie bieliacej zubnej pasty či bieliaceho zubného púdra.
A kto neverí, tu nájde článok i z womanman.sk

Hodnotenie
Nato, že som túto bieliacu zubnú pastu použila len niekoľkokrát, výsledky sú viditeľné. Žiaľ, výsledky nie sú také, ako zuby celebrít a preto moje hodnotenie je 10/10



V prípade, že vás tento prípravok oslovil, nájdete ho TU.


Menovky: ,