Akcie na august - pokračovanie

Parfums.sk nezaháľal a opäť si pre nás pripravil ďalšie akcie a nie len pár. Už v predchádzajúcom článku som vám priniesla 3 akcie: Lak na vlasy zadarmo, bahenná maska zadarmo a taštička na parfém zadarmo. Tentokrát som tu opäť s novými zľavami.


Ako prvé si pre vás parfums.sk pripravilo akciu, ktorú ocení naozaj každý, muži i ženy.
Názov akcie: Toto si nenechajte ujsť!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 23.07.2015 do vypredania zásob
Ako sa zapojiť do akcie: Teraz máte jedinečnú možnosť získať senzačný darček - sprchový gél Nivea Lemongrass & Oil 250 ml ZADARMO! Stačí nakúpiť akékoľvek produkty značky Nivea z našej ponuky aspoň za 8 EUR a tento úžasný darček je váš! Neváhajte, akcia je časovo obmedzená!
Moje hodnotenie: Ja osobne používam sprchový gél každý deň a používa ho celá moja rodina. Preto ma táto akcia potešila, aspoň ušetríme pár korún. Čo ma taktiež potešilo, bola vôňa tohto sprchovacieho gélu, pretože je nádherná, energická a osviežujúca.

Ďalšia akcia je pre ženy, ktoré túžili po nádhernom opálení. Teraz sa im ich sen môže splniť
Názov akcie: Absolútna bomba na leto – okamžité opálenie!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 20.07.2015 do vypredania zásob.
Ako získať svoje vytúžené opálenie?: Dokonalé nohy v priebehu pár minút! Kúpte si pančuchy v spreji AirStocking - tónujú pokožku, zjednocujú farbu a vydržia skutočne celý deň. A k nákupu teraz dostanete úžasný multifunkčný make-up na nohy AirStocking Leg Make-up ZADARMO. Akcia sa vzťahuje na tieto produkty, s výnimkou pančúch v spreji mini a make-upu na nohy.
Moje hodnotenie: Hoc mňa osobne táto akcia veľmi nezaujala, určite sa nájdu ženy, ktoré táto akcia poteší. Ja osobne nemám problém s tým, že je moja pokožka biela i keď všetci na okolí s tým problém majú a ustavične počúvam komentáre ako „nechodíš von“?

Tentokrát parfums.sk siahla po spôsobe, ktorý ocenia ľudia, ktorým darček nesadne. Zľava na tovar 20%
Názov akcie: Fantastická zľava 20%
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 14.07.2015 do 14.08.2015
Ako získať 20% zľavu?: Obľúbená kolekcia kozmetiky Dermacol Aroma Ritual s jedinečnou zľavou - 20 %. Neváhajte a doprajte si skvelý relax za tú najlepšiu cenu.
Moje hodnotenie: Ja osobne mám veľmi rada značku dermacol a ich krémy na ruky sú jednoducho najlepšie. Preto ma táto akcia naozaj veľmi potešila.

A ako posledná, už známa, garancia s BRAUN
Názov akcie: 100 dní garancie vrátenia peňazí!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 01.04.2015 do 31.08.2015 (Akcia trvá už len tento mesiac)
Ako sa zapojiť do akcie: Ak zakúpite vybrané výrobky značky Braun v období od 1. 4. 2015 do 31. 8. 2015, máte možnosť ich do 100 dní od dátumu zakúpenia vrátiť so zárukou vrátenia peňazí. Na akú adresu produkty vracať, na aké výrobky sa akcia vzťahuje a ďalšie potrebné informácie k tejto akcii nájdete TU.
Moje hodnotenie: Hoc si s BRAUN-u momentálne nič neplánujem kupovať (nakoľko som si už kúpila), určite je to naozaj výhodná ponuka. 100 dní t.z. 3 mesiace a pár dní je naozaj dlhá doba na vyskúšanie produktov.

Myslím si, že na mesiac august je to naozaj veľmi veľa zaujímavých akcií. Čo poviete?



Menovky: ,