Denný tónovací krém


Ja osobne milujem tónovacie krémy najmä cez leto, no vo všeobecnosti siahnem radšej po nich, ako po make-upe. Preto som si zakúpila ešte jeden tónovací krémFor Life & Madaga.




Vlastnosti
Objem: 50 ml

Pleť
Pre problematickú a mastnú pleť

Účinky
Jemný krém s obsahom extraktu rebríčka a pigmentu nenahradzuje make-up, ale jemne skryje akné. Obsahuje antibakteriálne zložky. Dodáva pleti zamatový vzhľad a prirodzený celistvý tón.

Aplikácia
Aplikujte cez deň na vyčistenú pleť namiesto make-upu. Taktiež je možné aplikovať na prekrytie geli a po aplikácií masky.

Vôňa
Veľmi príjemná, ľahká a jemná.

Osobná skúsenosť
Ja osobne som s týmto denným tónovacím krémom veľmi spokojná, hoc sa mi tónovací krém Natural Look zdal byť o čosi lepší.

Za veľmi veľkú výhodu považujem hlavne to, že sa veľmi dobre vpíja do pokožky, takže veľmi rýchlo dosiahnem efekt prirodzeného vzhľadu.


Čo ma trocha sklamalo je ale to, že naozaj veľmi málo prekrýva nedokonalosti pleti, takže pod neho musím použiť i korektor. Čo som samozrejme mohla čakať, nakoľko to nie je make-up, ale iba tónovací krém.

Trocha sa mi zdal na prvý pohľad tmavý, no našťastie sa prispôsobil farbe mojej pleti, inak naozaj neviem čo by som robila. No v každom prípade sa prispôsobil, takže baby, ktoré ho chcete vyskúšať tiež, nebojte sa.


Za ďalšiu veľmi veľkú výhodu považujem i to, že veľmi dlho vydrží, a to i bez rôznych mastných fľakov a podobne. Jednoducho, naozaj pekný prirodzený vzhľad i po celý deň.

Hodnotenie
Celkové hodnotenie je u mňa 9/10. Naozaj kvalitný výrobok, avšak málo prekryje. Preto chcem ešte raz upozorniť, že pri nedokonalostiach pleti je potrebné použiť i korektor.



V prípade, že si s výrobkom nie ste istá, máte možnosť zakúpiť si aj 4 ml vzorku z tohto tónovacieho krému. Nájdete ho TU.

Menovky: , ,