Kozmetická taška

Nakoľko je moja aktuálna kozmetická taštička naozaj veľmi malá, rozhodla som si zakúpiť si novú. Moju vysnívanú kozmetickú taštičku som našla na kosmicketasticky.cz




Mojou voľbou sa stala praktická kozmetická taška na cesty

Vlastnosti
Zapínanie: Zips
Rozmery: Dĺžka 20cm, Šírka 9cm, výška 11cm
Materiál: Polyester

Vzhľad
Nádherná zebrovitá taštička bielo-čiernej farby so zapínaním na zips

Osobná skúsenosť
Ja osobne mám veľmi rada zvieracie vzory. Moja predchádzajúca kozmetická taštička bola taktiež v zvieracích vzoroch a preto mi i táto padla do oka. Zvieracie vzory sú šikovné hlavne preto, že sa veľmi ľahko a rýchlo dajú nájsť v cestovnej taške.

Táto taška ma zaujala hlavne jej atypickým ale zato veľmi šikovným riešením. Na vrchu kozmetickej taštičky sú vytvorené úložné miesta na rôznu dekoratívnu kozmetiku, ako sú napríklad ceruzky na oči, špirálu, štetce, lesky na pery a podobne.

Samotný dolný priestor v kozmetickej taštičke už bez priehradkový. Avšak vďaka horným priehradkám sa v kozmetickej taške človek dokáže veľmi ľahko vyznať. A to hlavne preto, že do vrchnej časti si môže dať tú menšiu kozmetiku, čo je hlavne dekoratívna kozmetika a do spodnej časti prevažne pleťovú kozmetiku a samozrejme i make-up, lak na nechty, paletku očných tieňov,...
Ja osobne si túto kozmetickú taštičku zvyknem dať i do väčšej kabelky a to hlavne preto, aby som si našla všetku kozmetiku, ktorú a mala ju hneď po ruke.

V tejto kozmetickej taštičke mávam najčastejšie v hornej časti: riasenku popr. i dve (vodeodolnú i normálnu), ceruzku na pery, lesk na pery, štetec. A v spodnej časti mávam najčastejšie: odličovač, zopár odličovacích tampónov, krém na ruky, make-up alebo tónovací krém, vreckovky a samozrejme denný krém.

Nakoľko je kozmetická taštička voľného tvaru, je ju možné „napratať“ takmer kamkoľvek. A hlavne nezaberá toľko miesta v kabelke či kufri a to hlavne v prípade, ak ju mám poloprázdnu.

Hodnotenie
S kozmetickou štičkou som nadmieru spokojná. Je pomerne veľká, priestranná a je naozaj veľmi šikovne vymyslená. Preto jej nemôžem dať iné hodnotenie, ako 10/10




Menovky: ,