Krásne swarovski srdiečka

Swarovski šperky už určite poznáte. Ja som o nich písala už niekoľkokrát a rozhodla som sa k nemu opäť prikloniť. O ľuďoch, ktorý sú milovníci zlata sa hovorí, že sú ako straka. Tak ja som v takomto prípade straka na Swarovski šperky. Je to šperk, ktorý ma naozaj oslovil a na ktorý nedám dopustiť. Tentokrát som svoju šperkovnicu obohatila o červené Swarovski srdiečkové náušnice, ktoré som našla na bizuteria-eshop.sk




Vlastnosti
Zavesenie náušnice: Zatvárací háčik
Dĺžka náušnice:  cca 3 cm
Materiál kovových častí: Striebro 925/1000
Materiál krištáľov: Swarovski elements kryštál
Farba: Striebro (zapínanie), Červená (krištáľ)
Farba swarovski: Light Siam

Červená
Červená farba je farbou silných, pozitívnych i negatívnych emócií, energie života. Farba je farbou vášnivosti a priťahuje blaho i úspech. Pôsobí veľmi energeticky i proti únave. Túto farbu majú radi sebaistí ľudia, či ľudia s prudkou povahou.

Odlesky
Napriek tomu, že je v týchto náušniciach základnou a hlavnou farbou bledo červená, lámané sklo spôsobuje čiastočnú zmenu farby, pri rôznom dopade svetla na ne. Práve preto sú Swarovski náušnice tak obľúbené. Konkrétne v týchto náušniciach prevláda bledo červená farba, no pri určitom uhle svetla sa v nich objaví i tmavo červená i oranžovo-červená.

Príležitosti
Nakoľko toto lámané sklo vyzerá veľmi honosne a atraktívne, je vhodné tak na formálne ako aj neformálne príležitosti či bežné nosenie.

Kombinácia
Ako som už spomínala, tieto náušnice sú vhodné na bežné nosenie, ale aj rôzne plesy či akcie. Pri bežnom nosení ich je možné kombinovať prakticky so všetkým, nakoľko lámané sklo vyzerá veľmi elegantne. No ja osobne tieto náušnice nosím najradšej v kombinácií s červeným topom.

V prípade, že si ich chcete zobrať na ples, či inú spoločenskú akciu, je naozaj veľmi dobré skombinovať ich s ďalším červeným kúskom zo šatníka. Ako sú napríklad šaty, alebo aspoň doplnky spolu s kabelkou.

Osobná skúsenosť
Čo sa týka dodania, bolo veľmi rýchle a naozaj bezproblémové. Náušnice mi prišli v darčekovom balení, čo som považovala za veľké plus, hlavne ak ich chcete niekomu darovať. No v každom prípade to považujem za veľkú výhodu i v prípade, že si ich kupujete pre seba, nakoľko si ich máte kde odložiť.

Mne osobne sa táto farba už dlhšie páčila. Hoc mám tmavočervenú už doma (kúpil mi ju kamarát), mne osobne sa táto bledočervená oveľa viac páči a oslovila ma už na prvý pohľad.

Veľmi ma na nich oslovilo i to, že je zapínanie zo striebra, takže ma z nich uši nebolia a ani sa mi nezapaľujú – čo bolo pri obyčajnej bižu na dennom poriadku.

Náušnice pôsobia veľmi elegantne, žensky a luxusne. Som s nimi nadmieru spokojná, nakoľko je z nich cítiť i malá štipka vášne.

A čo je najlepšie, je ich vidieť a hodia sa tak k rozpusteným ako aj vypnutým vlasom.

Hodnotenie
Za mňa to je určite 10/10. Dodávka týchto Swarovski náušníc bola veľmi rýchla, darčekové balenie bolo naozaj veľkým plus, nezapaľujú sa mi z nich uši a v neposlednom rade je farba naozaj nádherná.



Menovky: ,