Odličovací gél

Milujem prírodnú kozmetiku, hlavne ak sú výsledky vidieť. A nakoľko som si z For Life & Madaga už pár výrobkov zakúpila a ich výsledok bol naozaj očarujúci, rozhodla som sa zakúpiť si z tejto značky tentokrát gél s olivovým olejom.



Vlastnosti
Objem: 100 ml

Účinky
Spoľahlivo odstráni i vodeodolné maskary a tiene. Nedríždi odlíčenie očí

Zloženie
Obsahuje hydrokomplex, prírodný olivový a púpalkový olej a vitamíny pre zvláčnenie očného okolia. 

Aplikácia
Ja osobne si  tento gél zvyknem naniesť na odličovací vatový tampón a následne si s ním zmyjem make-up, očné tiene i ostatné líčenie.

Vôňa
Tento výrobok má veľmi prírodnú olivovú vôňu spolu s púpavou. Vôňa je veľmi príjemná a jemná.

Osobná skúsenosť
Ja osobne som s týmto výrobkom veľmi spôsobná. Má veľmi príjemnú vôňu a veľmi ľahko sa aplikuje.

Nakoľko veľmi rada používam vodeodolnú riasenku, veľmi som sa bála, že mi ju nezmyje i napriek tomu, že je písané, že to zvládne. Ja osobne som sa stretla s viacerými odličovačmi na vodeodolnú kozmetiku a málo z nich pomohlo. Tento gél však naozaj pomáha a už pri prvom pretretí mi riasenka išla veľmi rýchlo dole.

Ďalším veľkým plusom bolo i to, že líčenie odličuje naozaj veľmi rýchlo a dôkladne. Čo sa týka vodeodolnej riasenky, odlíčila mi ju naozaj dôkladne, takže mi riasy nezostávali čierne ani keď som použila naozaj veľké množstvo riasenky. Avšak nie je účinná len na odličovanie špirál, ale aj očných tieňov, make-upu a ostatnej dekoratívnej kozmetiky.

Pri odličovaní očí ma oči neštípu, takže je naozaj veľmi jemný i k očiam.

Po odlíčení mi na tvári nezostáva žiadny mastný povlak, čo sa mi pri odličovačoch na vodeodlný make-up stávalo vždy. 

Hodnotenie
V každom prípade som nadmieru spokojná s týmto gélom. Má príjemnú vôňu, dobrú konzistenciu, veľmi dobre sa nanáša, veľmi rýchlo a dôkladne dokáže odlíčiť i vodeodolnú riasenku, nedráždi mi oči a po odlíčení mi nezostáva mastný povlak na tvári. Takže tento gél nemôžem hodnotiť inak ako 10/10


V prípade, že vás táto česká profesionálna kozmetika na francúzskych základoch zaujala, nenechajte si ju ujsť. Konkrétne TU.


Menovky: , ,