Tangle Teezer

A teraz je tu tak povediac jeden obrovský hit, Tangle Teezer (TT), ktorý som si taktiež zakúpila na parfums.sk Áno, aj ja som mu podľahla a nedalo mi neobjednať si ho. Preto som sa rozhodla napísať Vám o ňom recenziu, či sa Vám táto kúpa oplatí.

Vzhľad
Kefa má naozaj zaujímavý tvar rovnako ako aj farbu. Tangle Teezer (TT) nájdete v množstve farbách i farebných prevedení, či v rôznych vzoroch. Mňa osobne najviac zaujal asi Tangle Teezer compact styler ale nájdete tu i rôzne iné odtiene a zaujímavé farebné kombinácie. Ja osobne som sa napokon rozhodla pre tyrkysovoružovú TT kefu bez nástavca na ochranu štetiniek – nakoľko ju plánujem používať len doma. Ako som už spomínala, nájdete tu i rôzne iné, zaujímavé, netradičné, originálne a atypické kombinácie ako sú napríklad Tangle Teezer Magic Flowerpot, Tangle Teezer Style Compact Styler Lulu Guinness alebo ovečkovú Tangle Teezer kefu TT Shaun the Sheep .

Účinky
·         Jemne a bez namáhania rozčeše každej vlasy.
·         Zabraňuje ich lámaniu a štiepeniu.
·         Obnovuje prirodzenú pružnosť, objem a lesk.
·         Masíruje pokožku hlavy.
·         Zaručí úpravu vlasov v rekordnom čase.
·         Môžete ho mať kedykoľvek po ruke, vojde sa do akejkoľvek kabelky či tašky.

Vlastná skúsenosť
Hoc som po tejto kefe siahla s veľkým očakávaním, bola som i dosť skeptická, hlavne čo sa týka toho „jemného rozčesávaniu“, nakoľko každá žena s dlhými vlasmi vie, že rozčesávať mokré vlasy nie je žiadna malina. Môj strach sa však nepotvrdil a prvý bod, teda – jemne a bez namáhania rozčeše vlasy, sa mi splnilo. Podľa mňa, to je tak povediac malí zázrak, nakoľko bezbolestné rozčesávanie sa mi nepodarilo asi zo žiadnym hrebeňom či kefou.

Čo sa týka lámania a štiepenia, je samozrejmé, že pri jemnejšom rozčesávaní sa vlasy nebudú až tak lámať a štiepiť, takže si myslím, že aj tento bod je pravdepodobný, aj keď ho nemôžem zistiť zo dňa na deň.

Čo sa týka masáže hlavy, musím uznať, veľmi rada sa s ním češem lebo je to veľmi príjemné, takže aj tieto účinky sú zatiaľ reálne.

Úprava mojich vlasov je veľmi rýchla, takže aj úprava vlasov v rekordnom čase je splnená, nakoľko je tak rýchly a bezbolestný pri mokrých vlasoch, ako aj suchých. Jednoducho som s ním nadmieru spokojná.

Avšak pri poslednom bode „zmestí sa do každej kabelky“, by som troška pomlčala. Mám jednu naozaj malú kabelku do ktorej sa mi ledva zmestia osobné doklady a doklady od auta. Samozrejme, tangle teezer by sa do nej taktiež zmestil, ale riskovať polámanie zubov nemienim a teda to radšej neriskujem.

Hodnotenie
Tangle Teezer je oveľa lepší, ako boli moje očakávania. Preto mu musím dať 10/10, nakoľko ma veľmi príjemne potešil a som jednoducho nadšená.

S TT som nadmieru spokojná a môžem ho odporúčať tak ženám s krátkymi ako aj dlhými vlasmi. Má nádherné prevedenia a ja osobne by som si najradšej kúpila všetky. Ja osobne, som si vybrala TT bez krytu, avšak na parfums.sk nájdete aj TT s krytmi, pokiaľ chcete nosiť túto kefu v taške, aby ste mali zúbky stále chránené.

Výhody
Rýchle a bezbolestné rozčesávanie
Lesklejšie vlasy
Krásna farba i prevedenie
Všetky účinky splnené

Nevýhody

nepoznám

Nakoniec by som chcela podotknúť, že to samozrejme nie je "neodolateľný" zázrak pri ktorom mi nevypadne ani jeden vlas, samozrejme, to očakávať nemôžem, no vypadáva mi ich podstatne menej a hlavne, neťahá a nešticuje.




Menovky: ,