Chinínová maska

Keďže som s chinínovým šampónom bola nadmieru, ale že nadmieru spokojná, rozhodla som obmeniť i moju používanú masku na vlasy za chinínovú masku. Aká teda je?




Vlastnosti
Objem: 250ml
Cena: 8,90€ v čase môjho nakupovania

Zloženie
Aqua, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Cetostearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Prunus Amyglalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Ceteareth-25, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Aplikácia
Naneste 30-50ml masky na vlhké vlasy a vlasovú pokožku po umytí šampónom. Votrite do vlasovej pokožky a postupne rozneste po celej dĺžke - od korienkov po konce. Rozčešte vlasy veľkým hrebeňom alebo prstami. Po 15-20 min opláchnite vodou. Pre dlhodobý efekt opakujte procedúru raz týždenne.

Sľubované účinky
Maska na vlasy Milva s chinínom je určená na regeneráciu problematických vlasov - vypadávanie, strata prirodzenej vlhkosti, lámavosť, lupiny. Prenikajúc do vlasovej pokožky a do hĺbky poškodeného vlasu, efektívne hydratuje a vyživuje, reguluje sekréciu mazu pri korienku. Chráni vlasy pred chemickou úpravou. Dodáva vlasom pružnosť, objem, lesk a robí ich jednoducho rozčesateľnými.

Osobná skúsenosť
Podobne ako pri šampóne, aj táto maska splnila svoje sľuby a je naozaj taká, akú som si predstavovala.

Spolu s chinínovým šampónom takisto z tejto rady sa obmedzenie vypadávania mojich vlasov naozaj obmedzilo. Teda som z výsledku ohromená. Ak mám byť úprimná, nejak som si myslela, že pri šampóne to bola len náhoda (vyhodili sme už množstvo eur na to, aby nám prestali vypadávať vlasy a bolo to takmer bezvýsledné. Nejak som teda nechcela veriť, že by šampón za 5€ urobil také zázračné účinky a skôr som si myslela, že to bola len náhoda). To však ale nebola a táto maska mi to koniec koncov i potvrdila.

Vlasy mám po umytí krásne, lesklé, jemné a husté – nie sú krásne len na pohľad, ale aj na dotyk. A preto môžem povedať, že je táto maska zatiaľ to najlepšie pre moje vlasy, čo som zatiaľ vyskúšala – skrátka mi prestali vypadávať vlasy, sú krásne, hebké, lesklé a nevyzerám ako keby som mala na hlave vtáčie hniezdo.

V každom prípade splnila všetky očakávania. Vlasy mám nádherné, lesklé, zdravé a husté. Vlasy mi čoraz menej vypadávajú – v podstate mne už ani nevypadávajú, sem tam len nejaký vlas ale v kombinácií týchto dvoch prípravkov sa sestre i mamine výrazne obmedzilo vypadávanie a i ich vlasy vyzerajú perfektne.

Hodnotenie
Nemôžem inak hodnotiť, ako 10/10 sľuby dokonale splnila a musím uznať, že značka Milva ma naozaj príjemne prekvapila nie len cenou, ale aj účinkami
Stále nejak nemôžem uveriť, že existuje naozaj nejaký účinný prostriedok proti vypadávaniu vlasov. :) 

Menovky: ,