Chinínová voda s rozprašovačom

Nakoľko som nadmieru spokojná s oboma chinínovými výrobkami (šampónom  i maskou), nemohla som prehliadnuť chinínovú vodu s rozprašovačom. Aká teda je?
Chinínová voda s rozprašovačom


Vlastnosti
Objem: 200ml
Nemastí, nelepí, nepáchne.

Použitie
Rozprašovač uľahčuje používanie - stačí 5-6 vstreknutí do korienkov vlasov. Chininová voda nepotrebuje oplachovanie.

Sľubované účinky
Obsahuje naturálny chinin, vďaka čomu redukuje a napokon úplne zastavuje stratu vlasov. Každodenné použitie posilňuje rast vlasov, robí ich elastické a odolné. Výnimočne vhodná pre slabé a zničené vlasy.

Osobná skúsenosť
Netuším, čím to je, no v každom prípade som zatiaľ s každým výrobkom nadmieru spokojná. Tento chinín mi zrejme naozaj veľmi chýbal, keďže moje vlasy sú po ňom jednoducho nádherné.

Splnil naozaj všetko, čo sľuboval a to už po pár týždňoch. Pri používaní všetkých troch výrobkov (z chinínovej rady) mi vlasy už úplne prestali padať a to nie len mne, ale aj mamine a sestre. V každom prípade je to WAU efekt a teda som nadmieru spokojná. Za všetky 3 výrobky som dala menej ako 20€ a výsledok? Všetkým nám prestali vypadávať vlasy. Účinok? Bohovský (Áno, používam samé superlatíva, pretože výrobok je sám o sebe super).

Vlasy sú po ňom krásne, lesklé a naozaj neodolateľné. Ja osobne som si túto chinínovú radu naozaj obľúbila a myslím si, že každý, kto ju okúsil bude so mnou súhlasiť.

Hodnotenie

Je mi to už i trocha smiešne, no i s týmto chinínovým výrobkom som nadmieru spokojná. Produkt za pár eur a naozaj mi veľmi vyhovuje. Trocha mi je aj ľúto, koľko eur som minula na iné prípravky a výsledok bol minimálny a chabý. V každom prípade pri chinínových výrobkoch i ostanem a preto je moje hodnotenie 10/10

Menovky: ,