Čistiaci olej

Keď som na internete našla profesionálnu nemeckú prírodnú kozmetiku DR.BELTER, rozhodla som sa ju okamžite vyskúšať. Ja osobne som si vybrala Stimulačistiaci olej


Vlastnosti
Objem: 200 ml
Určená pre: všetky typy pleti
Účinné látky: olej z mandlí, jojobový olej, olej zo semienok boráku, olej z ryže, squalen, extrakt z mrkvy, olej z aloe vera, vitamín A, vitamín E, bisabolol

Popis produktu
Nobless Cleaning Oil je hydrofilný (vodu milujúci, vo vode rozpustný) čistiaci olej pre náročnú pleť. Táto zamatovo jemná forma čistenia pleti čistí naozaj dôkladne, pri čom sa pokožka nevysušuje. Jemné rastlinné extrakty, ktoré tvoria základ spolu s hodnotnými rastlinnými olejmi sa rozpúšťajú v teplej vode. Na pleti zanechávajú úžasný pocit čistoty, sviežosti a uvoľnenia. Už pri prvom kroku tohto výnimočného čistiaceho procesu sa pleť upokojuje vplyvom prírodných účinných látok.

Mali by ste vedieť
·         Hydrofilný, 100% rozpustný
·         Upokojuje a jemne čistí
·         Bez konzervantov
·         Pred použitím poriadne pretrepte
·         Vyhýbajte sa kontaktu s očami

Osobná skúsenosť
Ja osobne používam túto tento čistiaci olej najčastejšie po odlíčení, nakoľko som si nikdy nie som úplne istá, či som sa odlíčila 100% a nemám rada ten pocit po odlíčení. Táto vodička mi z tváre zmyje i make-up, ktorý bol „vpitý“ do pleti. Po jeho použití mám pleť sviežu, jemnú a cítim sa naozaj vynikajúco.

Tvár si týmto olejom zvyknem potierať i v prípade, že sa cítim unavená po dlhšom dni, keďže sa po nej cíti naozaj sviežo a pleť mám plnú energie.

Je ideálny aj pre citlivú pleť, takže ho určite budem používať najmä cez zimu. Cez zimu mám vždy podráždenú a citlivú pleť a neviem nájsť žiadny čistiaci krém, ktorý by mi nevadil.

Veľmi sa mi páči i to, že napriek tomu, že je to olej, nezostáva mi na tvári mastný povlak a ani nič podobné. 

V balíku som ešte mala zopár vzoriek produktov spolu s katalógom. Tieto vzorky si môžete zakúpiť  TU

Hodnotenie

Rýchla dodávka a čistiaci olej mi plne vyhovuje. Preto nemám čo vytknúť 10/10

Menovky: ,