Čokoládové fondue

Tentokrát som si pre vás prichystala recenziu s troška iného súdka a to moje obľúbené a milované Fondue.


Vlastnosti
Materiál: Keramika
Rozmery: 8 x 9 cm
Farba: žltá, červená
V balíčku je i nerezová vidlička

Osobná skúsenosť
Toto fondue mi prišlo vo väčšej obálke do 4 dní. Veľmi ma potešila rýchlosť dodania i to, že na obálke bolo napísané KREHKÉ – takže mi fondu prišlo naozaj v poriadku.

Ja osobne som si Fondue zakúpila v červenej farbe, ktorá už ale nie je dostupná. Máte však možnosť zakúpiť si žltý variant tohto malého a praktického pomocníka do kuchyne.

Už mám jedno veľké Fondue zakúpené, no pre jednu osobu sa to veľké naozaj neoplatí kupovať. Preto som siahla po tomto malom, rozkošnom pomocníkovi. Mne osobne toto malé prevedenie veľmi vyhovuje hlavne v prípade, že si chcem spraviť len zopár jahôd v čokoláde a hlavne vtedy, ak si chcem túto dobrotu spraviť len pre seba. Keďže je rozmerovo veľmi malé, veľmi dobre sa skladuje a ak nevyhodíte krabičku, v ktorej prišlo, tak si ho i pohodlne môžete zabaliť.

Toto Fondue je pre mňa naozaj ako stvorené a spĺňa všetko podmienky, ktoré aj malo splniť. V každom prípade si nemyslím, že je vhodné pri veľkom množstve robenia jednohubiek, inak by do toho musel človek stále primiešavať čokoládu a hlavne by to trvalo naozaj veľmi dlho.

V každom prípade je to pre jednu osobu viac ako ideálne a mne naozaj sadlo. Či už farebne, alebo rozmerovo. A samozrejme, veľmi rýchla dodávka je pre mňa taktiež veľkým plusom.

VÝHODY
Dodanie do 4 dní
Rozmery (malé, praktické, skladovateľné)
Dve farebné varianty (žltá, červená)
Sada (miska na čokoládu, napichovátko i priestor na sviečku)

NEVÝHODY
Rozmery (určené len na veľmi malé množstvo)

A čo vy? Máte radi ovocie obalené v čokoláde alebo by ste Fondue využili na niečo iné? Máte nejaký tip na skvelú pochúťku?


Menovky: ,