Množstvo farebných korálkov

Pri DIY výrobkoch sa určite každému hodia korálky. A práve preto som si aj ja zakúpila 200 korálok v mnohých farbách, ktoré som našla na postovnezdarma.cz




Vlastnosti
·         Materiál: sklo
·         Veľkosť: 2 mm
·         Množstvo v balíčku: cca 200 kusov
·         Na výber z množstva farieb

Osobná skúsenosť
Dodávka bola veľmi rýchla. Keďže som tieto korálky zakúpila ako skladovky, prišli mi do 4 dní. A na to že je to česká firma (takže mi balíček prišiel až z Česka) si myslím, že to je naozaj veľmi rýchle dodanie.

Tieto korálky som si zakúpila hlavne vďaka zaujímavým sviežim farbám. Napriek tomu, že z niektorej farby bolo korálok viac a z niektorých naopak menej, veľmi sa mi toto balenie páčilo.
Keďže korálky nie sú veľmi veľké, dajú sa použiť aj na zdobenie rôznych obrázkov, magnetiek a podobne. Skrátka si vytvoriť originálny design poprípade si s ich pomocou vytvoriť nejaký zaujímavý farebný rám.

Korálky sa taktiež dajú použiť aj na oči rôznych podomácky vyrobených plyšákov a samozrejme majú i množstvo rôznych iných využití, záleží to hlavne na vašej fantázií.

Najčastejším využitím je ale použitie korálkov na rôzne zaujímavé šperky, či už viacradové náušnice, náramky či náhrdelníky.

Mne osobne sa ale tieto korálky páčia najmä pri predstave, že budú zakomponované pri výrobe lapača snov. Majú krásne farby, sú malé a práve preto by boli naozaj veľmi dobrým prvkom pri tvorbe siete v lapači snov.

V každom prípade sú ideálne pri rôznych zaujímavých DIY výrobkov a určite sa hodia každému človeku, ktorý rád vyrába rôzne vecičky.

VÝHODY
Veľkosť (2 milimetre)
Množstvo (cca 200 kusov v balíčku)
Materiál (sklo)
Farba (rôzne farby v balíčku)


NEVÝHODY
Hoc si človek môže vybrať prvú alebo druhú možnosť (korálky v mnohých farbách), je to viac menej tip, keďže tieto dva balíčky nie sú nijak odlíšené.
Cena (zdá sa mi byť troška vysoká, cena je však vysoká kvôli tomu, že je to skladovka)


Čo hovoríte na tieto korálky? Viete si ich predstaviť v nejakom DIY výrobku?

Menovky: , ,