Môj nákup na notino.sk (1/5)

V utorok som si urobia veľký, veľmi veľký nákup na parfums.sk a ako blogerka mi nedá nepochváliť sa s vami.

Akú kozmetiku som si vybrala?



Ja osobne som si nakupovala viac-menej zásoby, ktoré potrebujem alebo chcem používať aj naďalej a určite sa tak skoro nepokazia.

Kozmetiku som si kupovala viac-menej vo väčšom počte. Kúpila som si dohromady 9 produktov a ako darček k objednávke som dostala ešte jednu vzorku.

Dva moje naj naj naj výrobky, ktoré som si zakúpila boli Bruno Banani – Pure Woman a Katy Perry – Killer Queen
Bruno Banani – Pure Woman

Hlava
mandarínka, čierne ríbezle, frézia
Srdce
pivonka, mango, cyklámen
Základ
vanilka, ambra
Popis parfumu Bruno Banani Pure Woman
Pure Woman od Bruna Banani je zvodná vôňa, ktorá odkazuje ku krivkám ženského tela. Vrchné tóny sú tvorené jemnou fréziou, zelenou mandarínkou a čiernymi ríbezľami. Srdce obsahuje krehký cyklámen, pivonku, mango a základ sa nesie v znamení omamných akordov vanilky a ambry.
Osobná skúsenosť
Tento deodorant som používala denne, avšak nejak sa mi minul a keďže je to staršia vôňa, nevedela som ju nikde zohnať. Teraz som však na ňu natrafila a preto som jej nemohla odolať a okamžite bola v mojom košíku.
Túto vôňu som si veľmi obľúbila, je svieža, kvetinová , letná a predovšetkým sladká. Dokonale vystihuje moje ženské ja a keď ju mám na sebe, cítim sa úžasne. Veľmi sa mi na nej páči aj to, že ju je možné zakúpiť taktiež v podobe toaletnej vody (20,40ml) a sprchovacieho gélu.

Koľko kusov som si zakúpila?
Nakoľko ju mám odskúšanú a perfektne mi vyhovuje, zakúpila som si rovno 5 kusov (keďže som ju asi pol roka nevedela zohnať, až potom som ju tuto našla)

Cena vône: obvyklá cena je okolo 6,90€, ja som ju ale zakúpila v akcií za 6,50€ (nie veľká akcia, no ušetrila som aspoň 2€ - aj to je viac, ako dosť)

Ďalším mojim kúskom, ktorý som si ulovila bola Katy Perry Killer Queen

KatyPerry Killer Queen

Hlava

slivka, lesné plody, bergamot

Srdce

frangipani, karafiát, jazmín

Základ

pačuli, pralinka, drevo
Popis parfumu Katy Perry Killer Queen
Katy Perry je roztopašná a odvážna a jej nespútané umelecké vízie búrajú svojou originalitou pravidlá a rozbíjajú zabehnuté formy. Pri vytváraní vône Killer Queen sa Katy Perry nechala išpirovať myšlienkou silnej, sebevedomej a mocnej ženy. Killer Queen je mimoriadne nádherná vôňa zachytávajúca rebelantského ducha Katy Perry, ktorý ide proti všetkým konvenciám.

Osobná skúsenosť
Vôňa ma opäť oslovila a som rada, že som po nej napokon siahla. Je živá, energická a mladistvá. Je veľmi ženská a naozaj príjemná. Veľmi dlho vydrží a musím uznať, že som s ňou nadmieru spokojná. Určite po nej v najbližšej dobe opäť siahnem.

Koľko kusov som si z tohto deodorantu kúpila?
Nakoľko som tento deodorant voňala len raz a veľmi sa mi zapáčil, rozhodla som sa na skúšku zakúpiť si zatiaľ len 1 kus.

Koľko stojí tento deodorant?
Zvyčajná cena tohto deodorantu je 7,20€, avšak môžete si ho zakúpiť aj v podobe toaletnej vody alebo darčekového setu.

Poznáte vôňu Bruno Banani Pure Woman alebo Katy Perry Killer Queen?



Menovky: ,