Nákup na parfums.sk (2/5)

Pokračovanie nákupu na parfums.sk



Lacalut aktiv

O značke Lacalut
Kozmetika Lacalut | Lacalut - pre kompletné zdravie ústnej dutiny. Lacalut je kompletný rad starostlivosti o ústnu dutinu vyvinutá špeciálne pre ochranu pred častými zdravotnými problémami, ako sú paradentóza alebo krvácanie. Výrobky tejto značky sa navzájom dopĺňajú a tvoria komplexný systém ochrany zubov a ďasien. Značka prípravkov pre ústnu hygienu Lacalut je na slovenskom trhu už 16 rokov a zahŕňa v niekoľkých typových radoch zubné pasty pre deti i dospelých, zubné aj medzizubné kefky, ústne vody, prípravky pre "tretie zuby" a ďalšie doplnkové produkty. Jednotlivé rady sa zameriavajú na špecifické účely, ako je napríklad šetrné bielenie zubov, starostlivosť o citlivé zuby alebo ochrana pred zápachom z úst. Veľmi úspešný je vďaka svojej unikátnej účinnosti napríklad rad Lacalut aktiv. Tento systém komplexnej ochrany zubov pred zápalom ďasien sprevádzaným krvácaním a vznikom parodontitídy, vyvinutý renomovanou univerzitou vo Freiburgu, zahŕňa zubnú pastu, ústnu vodu a špeciálnu zubnú kefku. Tím odborníkov, ktorý stojí za značkou Lacalut, presadzuje zdravý životný štýl a snaží sa apelovať na verejnosť, aby nepodceňovala správnu starostlivosť o zuby i celú ústnu dutinu. Pretože hygienické návyky si vytvárame v detstve, kladie Lacalut veľký dôraz na túto vekovú skupinu, pre ktorú vytvorila Lacalut detský program podporujúci prevenciu vzniku zubného kazu systémom zubných pást a zubných kefiek, prispôsobených podľa veku dieťaťa. Zubný kaz a zápal ďasien patrí v súčasnosti medzi najčastejšie ochorenia. Tí, ktorí si uvedomujú, že zdravie celého tela začína v ústnej dutine, volia pre starostlivosť o ňu Lacalut.

Osobná skúsenosť
S touto zubnou pastou sme nadmieru spokojní. Naozaj pomáha s citlivými a krvácajúcimi ďasnami a na parfums.sk je zároveň za veľmi dobrú cenu.
Ja osobne som si kúpila 5 týchto Lacalut Activ pást s objemom 75ml.

Cena: obvyklá cena za túto pastu je 2,60€ za 75ml a 3,90€ za 100ml

Elmex Sensitive Plus
Ďalším nakúpeným produktom bola zubná pasta Elmex Sensitive

Niečo o tejto paste:
ELMEX 75ml sensitive Zubná pasta s aminfluoridom chráni zubné krčky pred kazom a znižuje ich citlivosť. Vysoko účinný aminfluorid vytvára na obnažených a citlivých zubných krčkoch s jemnou sklovinou ochrannú vrstvu, ktorá chráni a umožňuje ich šetrné a jemné čistenie. elmex SENSITIVE PLUS zubná pasta s aminfluoridom čistí zuby jemným spôsobom a tak nepoškodzuje krehké zubné krčky. Navyše vysokoúčinný aminfluorid chráni pred zubným kazom.  Použitie Na každodennú ústnu hygienu, po jedle, dospelí a deti od 6 rokov. Odporúčame používať spolu s ústnou vodou elmex® SENSITIVE PLUS s aminfluoridom. Balenie 75ml Dávkovanie Používajte dvakrát denne, najlepšie po jedle. Zloženie Obsah fluoridu: 1 400 ppm, obsahuje olaflur Upozornenie Deti vo veku 6 rokov, vrátane: pri čistení zubov použite množstvo veľkosti hrachu pod dohľadom dospelej osoby, aby sa minimalizovalo prehltnutie. Ak je fluorid prijímaný z iných zdrojov, konzultujte so svojim zubným lekárom alebo všeobecným lekárom.

Osobné skúsenosť
Táto pasta mi k zubom naozaj vyhovuje, je šetrná a zuby mám po nej celý deň čisté.
Ja osobne som si kúpila 3 tieto pasty, nakoľko som ich už skúšala a sú naozaj veľmi dobré

Cena: zvyčajná cena za pastu s objemom 75ml je 4,60€


Skúšali ste už tieto dve pasty? Ak áno, čo na ne hovoríte?

Menovky: ,