Originálny náramok na mnoho spôsobov

Na stránke stylovesteny.sk som našla naozaj zaujímavý šperk, ktorý ma okamžite zaujal.



Vlastnosti náramku
Materiál: Koža + zliatina
Veľkosť: 20cm
Farba: bordová

Vlastnosti button-ov
Materiál: hliník + sklo
Rozmery: 18 mm

Návod
Ako prvé si človek musí vybrať šperk (náramok, náušnice, náhrdelník,...) a následne gombíky (min. počet gombíkov musí byť rovnaký ako minimálny počet miest na šperkoch). Po prijatí šperku stačí na dané miesto aplikovať gombík a šperk je hotový.

Osobná skúsenosť
Ja osobne som si ako šperk vybrala červený kožený náramok s jedným miestom na gombík a k tomu dva gombíky. Keďže som si kúpila dva rozdielne gombíky, môj náramok je v podstate 2 v 1. Jeden náramok vyzerá pri výmene gombíka úplne inak.

Je vhodný pre všetkých ľudí. Veľmi sa mi páči jeho design. Má krásnu bordovú farbu a tzv. 2 vrstvy ( dve spojené kože dokopy), čo vyzerá naozaj famózne.

Vzhľadom k tomu, že som si kúpila dva button-y, môžem si vložiť ľubovoľný na náramok a náramok vyzerá zakaždým inak. Ja osobne som si kúpila jeden button so srdiečkami a jeden abstraktný button.
Celkovo sa mi tento nápad veľmi páči. Je to originálne, nápadité a človek si z jedného šperku môže vytvoriť naozaj nespočetné množstvo variant. Taktiež je to veľmi pekný darček, ktorý poteší každého, kto nosí veľmi rád šperky. Vzhľadom k tomu, že je na výber nespočetné množstvo button-ov, každý človek si tu nájde ten svoj štýl.

VÝHODY
Jeden šperk = množstvo variantov
Veľký výber gombíkov
Originalita
Jednoduchosť

NEVÝHODY

nepoznám

FOTOGALÉRIA




















Menovky: ,