Pleťová vodička ANTI AKNÉ s nechtíkom

O značke Milva a jej výrobkoch ste sa tento mesiac mohli u mňa dočítať toho naozaj veľa. Ako posledné som si nateraz objednala pleťovú vodičku anti akné s nechtíkom.



Vlastnosti
Objem: 100ml
Cena: 6,50€ v čase, keď som si ju ja objednávala

Vôňa
Výrazná

Zloženie
Aethylicus (70%), Acidum Salicilum, Resorcin, Calendula Officinalis

Použitie
Pleťová vodička s nechtíkom sa nanáša kozmetickým tampónom na problematické miesta jeden krát denne. Vhodný na každodenné užívanie.

Sľubované účinky
Salicylová kyselina a extrakt z nechtíka zabraňujú vznieteniu, zápalom a tvorbe nového akné.

Osobná skúsenosť
Ja osobne s akné až také veľké problémy nemám, aj keď hlavne cez jeseň a zimu sa mi zvykáva vyhodiť. A aj keď nemám s ním taký veľký problém ako niektorý iní ľudia, rozhodla som sa obstarať si túto pleťovú vodu, pretože mi aj to málo čo mám veľmi prekáža.

Ak teda mám byť úprimná, tieto „ANTI AKNÉ“ výrobky pozná asi každá. Darmo je v názve písané ANTI AKNÉ, keď to vôbec nepomáha (čo je ten lepší prípad), alebo máme z toho ešte viac akné. Preto som tomu veľkú šancu nedávala a skôr by som povedala, že som sa modlila, aby mi to pleť ešte viac nezhoršilo.

No nakoľko prichádza jesenné obdobie (a akné sa mi pomaly ale iste začína objavovať), rozhodla som sa neotáľať a neohŕňať nosom a rýchlo to vyskúšať. Používala som ju pravidelne a musím uznať, že mi naozaj veľmi pekne vyčistila pleť.

Nechtík lekársky a kyselina salicylová, ktoré obsahuje tento výrobok odstraňujú akné a zabraňujú jeho opätovnému vzniku. Pleť taktiež chráni pred zápalmi a ja som toho bola svedkom. Hoc sa mi akné začalo vytvárať, ako som ho začala používať veľmi rýchlo mi vymizlo a nevrátilo sa. Jupí.

V každom prípade som ale výsledky nebadala po prvom týždni a ani po prvom použití. Výsledky sa dostavili asi po 2-3 týždňoch. Moja pleť bola krásna, čistá a zdravá. Ako som i čakala, žiadne ďalšie akné sa mi netvorilo , takže je to naozaj účinná vodička – teda aspoň mne pomohla.

Hodnotenie
Aj keď nemám až také problémy s akné, musím uznať, že na moju pleť dokonale zaúčinkovala. Preto jej dávam 10/10. Jediné, čo mi trocha vadilo, bola výrazná vôňa, ktorá je ale v porovnaní s účinkami zanedbateľná.


Menovky: ,