Rozkošný boxík pre radosť

Počuli ste už o Kawaii boxe? Ak nie, určite vás tento malý, milý a roztomilý box poteší.

Jedná sa o balíček s 10-12 timi zaujímavými Japonskými a Kórejskými vecičkami, ktoré určite nemôžu chýbať u žiadneho milovníka Ázie, Japonska či Kórei. Box je dodávaný vždy na konci mesiaca a poštovné je úplne zadarmo bez ohľadu na to, kde bývate.

Aby ste mali lepšiu predstavu o takomto Kawaii Boxe, ukážem vám zopár obsahov Kawaii Boxu.

Augustový Kawaii Box
Augustový Kawaii Box bol naozaj veľmi roztomilý a určite potešil každú mladú parádnicu. Augustový box obsahoval 11 vecičiek a to z každého rožka troška.





Obsah balíčka:
1. Sladká maškrta pre mlsné jazýčky v podobe rastúceho stromu
Zmiešaním vody a sladkej cukrovinky uvidíte na vlastné oči ako cukríkový strom rastie. Zaručene nebudete veriť vlastným očiam, aké dielo dokážu Aziati vytvoriť z obyčajnej sladkosti. Ako to funguje, nájdete aj na youtube
Bežná cena: 3,48€

2. Super rozkošná mačička
Do tejto plyšovej mačičky sa zamilujete takmer okamžite. Jej spracovanie je naozaj precízne a jej pohľad neodolateľný. Toto mäkké mačiatko vám bude robiť radosť či už v posteli alebo ako dekorácia na poličke. Navyše je vyhotovená v 4 rôznych farebných prevedeniach - nechajte sa prekvapiť, ktorá poteší to vaše srdce.
Bežná cena: 3,48€

3. Sladké pero
S týmto perom bude písanie milostných dopisov pre vás naozaj jednoduché. Na pere nájdete sladkú ozdobu, ktorá vás pri písaní určite bude inšpirovať. A ak nemáte komu písať milostné dopisy, aspoň vám spríjemní pracovný deň. Každé pero má čierny vymeniteľný atrament a sú vyrábané v 4 rôznych farebných prevedeniach.
Bežná cena: 2,05€
Kawaii Box August 20154. Kórejské Deko pásky
Tieto krásne dekopásky môžete použiť všade. Na zošiť, peračník,... Skrátka všade, kam vás to napadne. Tieto DECO pásky sú ideálne aj na zdobenie rôznych darčekov či vyrábanie rôznych DIY vecí. Táto dekoračná páska je dlhá 3,5m a široká 1,5m čo vám zaručí dokonalé vybláznenie.
Bežná cena: 1,70€

5. Bodkovaná šnúrka
Táto bodkovaná šnúrka je vyrobená z hodvábnej látky, takže nie je len krásna, ale aj veľmi príjemná. Šnúrka je dlhá približne 100 cm, čo vám zaručí urobiť si originálny vzhľad aj na vašich obľúbených topánkach. Šnúrka je vyrábaná v 3 rôznych variantoch
Bežná cena: 1,07€

6. Urob zo svojho telefónu Kawaii
Originálny prívesok na telefón, ktorý ulahodí vášmu oku. Táto krásna (žiaľ nejedlá) dobrota je zdobená farebnou posýpkou a vyzerá tak úžasne, že si do nej má človek hneď chuť zahryznúť. Zároveň je vyrobená z ľahkého materiálu, takže sa nemusíte báť, že ozdobu niekde roztlačíte. K dispozícií v 12 úžasných farbách.
Bežná cena: 3,39€
Kawaii Box August 2015
7. Roztomilý mini rozprašovač
Tento mini rozprašovač sa určite hodí do každej domácnosti. Či už v lete na osvieženie sa alebo parfém, jeho praktické mini balenie sa vám určite bude zmestiť do kabelky.
Bežná cena: 2,59€

8. Peňaženka na drobné
Táto mincovnička (peňaženka na mince) je naozaj veľmi praktická. Je vyrobená z tvrdého materiálu. Keďže je zips umiestnený v strede, nemusíte sa báť, že sa vám nejaká tá minca vytratí. Navyše vám zaručene jej vzhľad vylepší náladu.
Bežná cena: 2,86€

9. Hawaiské medvede
Ani ste sa nenazdali a opäť prichádza škola? Nevadí. Tieto Hawaiské medvede vám zaručene opäť vrátia pocit dovolenky. Stačí si ich nalepiť na to správne miesto a preniesť sa na príjemný teplý ostrov.
Bežná cena: 1,43€

10. S dinosaurom do školy
Prichádza škola a vy ešte nemáte nakúpené? Kawaii sa o to postará. Tentokrát vám prináša malý no i tak praktický peračník s dinosaurom.

11. Papierový set
Ako malá som milovala písanie dopisov. Kawaii mi opäť umožníl zaspomínať si na staré časy i s pomocou tejto sady - 6 roztomilých obálok s rôznymi nápismi a v rôznych farbách. Ak máte chuť niekomu napísať, určite neváhajte. Tieto obálky nepotešia iba jeho, ale všetkých na pošte, komu sa dostanú do ruky.
Kawaii Box August 2015

Ak vás Kawaii boxy zaujali, na stránke Kawaiibox.com si môžete všimnúť takéto boxy i s predchádzajúcich mesiacov. Alebo máte radšej chuť takýto Kawaii box mať doma? Cena predplatného na jeden mesiac je 18,90€ avšak v prípade, že si predplatíte Kawaii boxy na viac mesiacov, cena je podstatne nižšia.

A ako bonus, nákupom takýchto kawaii boxov budete mať istotu, že ste pár € ušetrili (v tomto prípade viac, ako 5€)

Menovky: