Šampón proti masteniu vlasov a na obmedzenie vypadávania vlasov

Nakoľko som bola s Milva Chinínovým šampónom nadmieru spokojná, rozhodla som sa vyskúšať i ďalší prípravok - šampón Huma (na mastiace sa vlasy + vypadávanie).




Vlastnosti
Objem: 200 ml

Zloženie
INCI: Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Kaolin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Parfum, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Vôňa
Pekná, jemná

Použitie
Rovnaké ako pri iných šampónoch

Sľubované účinky
Alebo ešte známy ako ílový šampón  s liečivým ílom je perfektne vyvážený kozmetický prípravok, obsahujúci biely kaolín. Čistí a vlasy a kožu až do hĺbky a ich chráni pred vznikom lupín, svrbením hlavy a s nimi spojenou stratou vlasov. Pravidelné užívanie šampónu s liečivým ílom obnovuje pevnosť vlasu a viditeľne zväčšuje objem vlasov, pridáva im lesk  a zabraňuje nadbytočnému masteniu.

Osobná skúsenosť
Šampón mi výrazne pomohol najme pri mastení. Ja osobne mám ten problém, že si musím hlavu umývať každý jeden deň, inak vyzerajú moje vlasy jednoducho hrozne. A budem úprimná, nie vždy sa mi chce umyť si hlavu  - veď predsa, keď sa o 4ráno vrátite z diskotéky. Komu sa chce umývať si hlavu? Každý je rád, že ľahne do postele a zaspí. Takže som veľmi rada, že som natrafila na tento prípravok. Je naozaj účinný a už si nepotrebujem umývať vlasy každý jeden deň – takže sa veľmi teším.

Čo sa týka vypadávania vlasov, výsledok tam síce vidím, avšak mne oveľa viac pomáha chinínový šampón, ktorý ste si mohli všimnúť už v mojej recenzií. To však neznamená, že tento nepomáha. No nie v takom rozsahu, ako ten chinínový.

Vlasy mám po ňom krásne, lesklé, hebké plné objemu a je z nich cítiť život. V tomto sú s chinínovým šampónom narovnako. Pri oboch mám krásne vlasy, ktoré vyzerajú zdarvo, sú vyživené a sú jednoducho také, po akých som už dlho túžila.

Hodnotenie
Šampón je naozaj veľmi dobrý a kvalitný. Mne však o čosi viac sadol Chinínový šampón (recenziu nájdete TU), avšak to záleží zrejme aj od človeka. Preto dávam tomuto šampónu za mňa 9,5/10. (Teda v konečnom zaokrúhlení 10)
V každom prípade som s Milva šampónmi veľmi spokojná a musím uznať, že oba patria do mojej TOP 3ky, ktorú som kedy vyskúšala (Milva Chinín, Milva HUMA a For Life & Madaga – šampón s minerálmi)

Menovky: ,