Septemberový challenge

Pre mesiac September som si zvolila celkom zaujímavý challenge, nakoľko zahŕňa spojenie dvoch zaujímavých tém.


Môj štvrtý challenge – mesiac September
Tento mesiac bude netradičný, nakoľko som si zvolila challenge vnútornej krásy. Teda, aby sme neboli krásne len zvonka, ale hlavne zvnútra.
1.       Without make-up
2.       Regenerácia pleti
3.       Vnútorná krása (čítanie kníh)

Prečo som si zvolila práve tento challenge?
Ja osobne milujem knihy, avšak nemám na ne dosť času alebo lepšie povedané, času by aj bolo, keby som nerobila iné zbytočnosti, napr. pozeranie televízora. Preto som si pre tento mesiac dala záväzok prečítať zopár kníh a nakoľko sa chcem venovať prevažne vnútornej kráse, rozhodla som sa obmedziť make-up a samotné líčenie. Myslím si, že to je dobrý spôsob, ako sa podujať na vnútornej kráse a dať čas mojej pleti na regeneráciu.

Challenge v mojom podaní
Pre tento mesiac som sa rozhodla venovať sa prevažne vnútornej kráse a to duchovnými knihami. Na tento mesiac si dávam ultimátum – prečítať minimálne 5 duchovných kníh, ktoré mi niečo dajú. Prečo práve 5? Pretože mesiac má 4 týždne a jedna kniha navyše je preto, aby som nebola lenivá ale začala sa vzdelávať.

Without make-up u mňa neznamená celý mesiac bez make-upu a bez líčenia, ale obmedziť líčenie na minimum a zregenerovať si pleť.

Ako toto dosiahnem? Pleťovou maskou SaloosGreen Clay a korektorom pre problematickú pleť EuceinDermo Purifyer. Tieto produkty si môžete zakúpiť napríklad na notino.sk
Tieto dva prípravky by mi mali pomôcť regenerovať a obnoviť pleť a hlavne vyživiť a nezaťažovať make-upom a líčením.

Myslím si, že každá žena by si mala dať občas pauzu od líčenia a dať priestor svojej pleti, aby sme boli krásne i po celý deň.

Avšak, ako som spomínala, tento challenge som vytvorila hlavne preto, aby som sa duševne rozvýjala a aby som bola krásna nie len zvonka, ale aj zvnútra. Aby som sa cítila dobre, zvýšila svoje sebavedomie a jednoducho, bola šťastná tak, ako si naozaj zaslúžim.

Prečo práve takto a prečo práve tieto produkty?
V poslednej dobe som bola zo seba trocha frustrovaná, nakoľko som mala pocit, že som nič nedosahovala. Samozrejme, je to hlúposť. Chodím do školy, píšem blog a ste so mnou spokojní (teda v to aspoň verím). V každom prípade chcem povedať, že sa mi znižuje sebavedomie a to aj napriek tomu, že na to nemám dôvod. Jednoducho, človek sa potrebuje aj vnútorne rozvíjať aby bol so sebou spokojní. Preto som zvolila knihy.

Make-up a líčenie mám veľmi rada rovnako, ako aj starostlivosť o pleť. Už dlhšie som rozmýšľala, že svoju pleť nechám troch vydýchnuť, tak prišiel teraz ten čas. A tieto produkty? Ako som už spomenula, aby sa regenerovala a obnovila. Korektor zároveň zakryje nepríjemné akné aj bez toho, aby som použila make-up a aj ho lieči. Takže, tieto dva produkty boli pre mňa TOP.

Kedy napíšem výsledok – výsledný efekt?
Mojim výsledným efektom budú recenzie na knihy alebo aspoň ich zakúpenie a prečítanie. Čo sa týka kozmetiky, výsledkom by mala byť krásna a zdravá pleť, ktorá bude žiariť zdravým.

Výsledok vám prinesiem v mesiaci Október.

Menovky: , ,