Šetrím pri každom nákupe

Môj tip, ako šetrím pri každom nákupe cez internet


Dnes už určite aj vy, rovnako ako ja, nakupujete z internetu takmer všetko. Ja sama si pravidelne objednávam kozmetiku, oblečenie a knihy. Z času na čas je to samozrejme aj elektronika, tú najlacnejšie nakúpite práve na internete. Dnes mám pre vás jeden tip, ako môžete aj vy, rovnako ako to robím aj ja, ušetriť ešte aspoň niekoľko eur pri každom nákupe cez internet.

Zľavové kódy a kupóny zadarmo
Určite ste si už aj vy vo svojom obľúbenom obchode všimli vo virtuálnom košíku obchodu, možnosť vložiť zľavový kód alebo kupón. Presne o tom dnes píšem. Tieto zľavové kódy a kupóny pritom môžete nájsť úplne zadarmo a tak s nimi ušetriť pri každom nákupe cez internet. Pri týchto zľavových kódoch a kupónoch sa zväčša jedná o menšiu percentuálnu alebo peňažnú zľavu k nákupu. Ďalšie vám môžu poskytnúť poštovné zadarmo, darček k nákupu alebo inú výhodu, ako keď nakúpite bez nich.

Zľavové kódy a kupóny nájdete zadarmo na stránkach KuponyZdarma.sk. Sú ich tam stovky a všetky sú funkčné. Nemusíte sa ani len registrovať, len si vyberiete zľavový kód a pre jeho zobrazenie kliknete na „ZOBRAZIŤ KÓD“. Kód sa následne zobrazí, vy si ho môžete skopírovať a ihneď uplatniť pri svojom nákupe u predajcu. Určite tam nájdete zľavové kódy a kupóny aj pre vaše obľúbené obchody, napríklad tam nájdete zľavové kódy pre Hej.sk.

Ďalšie zľavové kódy a kupóny pravidelne sledujem na stránkach zlavovy-kod.sk a sem tam nakúpim aj z Česka a zľavové kódy pre ich obchody hľadám na slevovy-kod.cz. Možno ste o zľavových kódoch a o tom, kde ich nájsť zadarmo nevedeli rovnako ako ja, no odteraz môžete aj vy ušetriť pri každom nákupe cez internet.

Menovky: