Tri najlepšie úlovky náramkov :)

Keďže som s nákupom na superstyle.sk bola nadmieru spokojná, rozhodla som sa opäť sa potešiť a tentokrát si kúpiť moje obľúbené náramky.



1.       Kožený náramok – strieborno biely

Materiál: ekokoža
Dĺžka: 40cm
Farba: strieborno biela
Cena: 3,90€

Tento šperk je naozaj uniktny svojim výzorom. Veľmi ma oslovil a naozaj zaujal už len tým, že je naozaj veľmi dlhý a teda si ho človek musí 2 krát obmotať okolo ruky. Týmto sa zo 6 radov kamienkov spraví veľmi rýchlo 12. Je to veľmi pekné, elegantné a naozaj veľmi ženské. Zapínanie je na jeden gombík a keďže sú dve miesta na zapínanie, človek si môže vybrať, kde si ho chce zapnúť. Zapínanie je taktiež zdobené kamienkami, takže ani toto nekazí náramku vzhľad. Vyzerá naozaj dokonalo.


2.       Kožený náramok – modrý

Materiál: Ekokoža
Dĺžka: 20,3 x 4,5 cm
Farba: modrá
Cena: 3,50€


















Ako ďalším šperk som si vybrala podobný kožený náramok, ale o čosi kratší a vyšší v modrej farbe. Kamienky na náramku sú strieborné a modré, čo vyzerá naozaj veľmi lákavo a sexy. Zapínanie je na dva gombíky, pričom máte opäť 2x2 miesta na zapínanie, takže je sčasti nastaviteľný. Mne osobne sa veľmi páči a používam ho na bežné nosenie v kombinácií s modrým oblečením.


Žiaľ, náramok v tejto farbe už nie je v ponuke, avšak nájdete tu rovnaký náramok v iných farbách, ako je napríklad červená, biela alebo ružová

Posledný náramok, ktorý som si objednala bol
Shamballa magnetický náramok – červený

Materiál: ekokoža a magnet
Dĺžka: 20 cm
Priemer guličky: 1,5 cm
Zapínanie: magnet
Farba: červená
Cena: 2,90€

Náramok som si kúpila najmä kvôli zaujímavému zapínaniu. Červené oblečenie je moje najčastejšie a tak som sa rozhodla zladiť sa. Veľmi sa mi páči jeho jednoduché zapínanie a zároveň to, že červená farba sa nosí hlavne proti urieknutiu, takže má aj hlbší význam. Nádherný šperk, ktorý, podľa mňa, osloví každú milovníčku Shamballa. Je to ideálny módny doplnok pre každý štýlovú a trendy ženu.





Menovky: ,