Účinný "liek" na vypadávanie vlasov

Ak patríte k dievčatám či ženám, ktoré, žiaľbohu, trpia vypadávaním vlasov, potom mám pre vás naozaj účinné riešenie (mne sa aspoň osvedčilo). Šampón s CHINÍNOM, ktorý som si zakúpila na stránke Milva.
Šampón CHINÍN


Vlastnosti
Objem: 200ml alebo 500 ml

Zloženie
Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Parfum, Citric Acid, Quinine, HCl Dihydrate, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 17200

Použitie
Rovnaké ako pri iných šampónoch

Vôňa
Nevýrazná

Sľubované účinky
Milva chinínový šampón je efektívny kozmetický prípravok na základe účinku chinínu ako účinna látka. Rýchlo preniká do vlasovej pokožky, urýchľuje mikrocirkuláciu, spevňuje vlasové folikuly, stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Znižuje alebo úplne zastavuje vypadávanie vlasov. Pravidelná starostlivosť o vlasy chinínom výrazne zlepšuje celkový stav vlasov. Robí ich hustými, elastickými a zdravými.

Osobná skúsenosť
S produktom som nesmierne spokojná. Všetky tieto sľuby dodržal a aj preto sa stal mojim každodenným kamarátom.

Čo sa týka použitia, veľmi ľahko a rýchlo sa dostáva do vlasov, no na môj vkus nie veľmi pení.

Už po pár dňoch (cca 4dňoch) som si všimla, že mi oveľa menej vypadávajú vlasy a zdajú sa mi byť oveľa silnejšie. To isté si všimla aj moja rodina a to i napriek tomu, že majú väčšie problémy s vlasmi ako mám ja. Aj keď im ešte stále vypadávajú vlasy (mne už prestali), je to podstatne menej, ako doteraz. Vlasy im vypadávajú už len zriedka a nemusia sa teraz báť, že pri česaní nájdu polovicu vlasov na hrebeni.

Naše vlasy sú teraz hustejšie a krajšie. Vyzerajú oveľa lesklejšie, zdravšie a sú plné vitality. Ich nový vzhľad sa mi naozaj páči.

Čo sa mi na tomto šampóne ale najviac páči, vlasy sa mi už tak veľmi nelámu a teraz nemusím chodiť tak často (až pričasto) ku kaderníčke kvôli lámavosti vlasov.

Hodnotenie

S produktom som nesmierne spokojná. Perfektne mi sadol na vlasy a nakoľko máme v rodine problém s vypadávaním vlasov, veľmi nám takýto pomocník pomohol, jediná škoda je tá, že veľmi málo pení. V každom prípade naozaj veľmi účinne zvládol problém s vypadávaním vlasov (a to u 3 ľudí – mňa, sestry a maminy), takže si zaslúži veľký potlesk. Zároveň je cena na môj veru viac ako priateľná a preto si zaslúži 10/10


Menovky: ,