Vegánske rozjasňujúce sérum

Nakoľko som typ človeka, ktorý má veľmi veľa pigmentových škvŕn, rozhodla som sa tentokrát vyskúšať Vegan rozjasňujúce sérum s brezou a kadidlom




Vlastnosti
Objem: 50ml
Vôňa: Breza a kadidlo

Vôňa
Veľmi jemná

Sľubované účinky
Hĺbková penetrácia, rýchle vstrebávanie
Ručne vyrábané s organickou brezou a kadidlom, zlepšuje kvalitu pleti
Dodáva pokožke žiaru, rozjasňuje a zjednocuje tón pleti
Stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu, napomáha mladistvému vzhľadu
Zlepšuje jas a textúru pokožky
Redukuje a zabraňuje výskytu pigmentových škvŕn, zjednocuje tón pleti
Neobsahuje parabény, umelé farbivá a vône, petrochemické látky, formaldehyd a minerálne oleje
Kozmetika nebola testovaná na zvieratách a je vhodná aj pre vegánov


Použitie
Vmasírujte malými krúživými pohybmi až do úplného vstrebania séra

Osobná skúsenosť
S týmto sérom som nadmieru spokojná. Odkedy som ho začala používať, pleť sa mi zdá byť sviežejšia, jasnejšia a plná života.
Akné už nemávam tak často a moje pigmentové škvrny trocha zbledli.
Tieto zmeny si všimla aj moja rodina a kamaráti, ktorý sa ma pýtajú, ako to robím, že tak žiarim. Ako sa hovorí: Čaro zázračného produktu.

Čo sa týka ešte samotného séra, nanášanie je veľmi pohodlné a vôňa je naozaj veľmi jemná, takže ma „neirituje“ sérum umyť si tvár a podobne. Do pleti sa vmasírováva naozaj veľmi rýchlo a navyše je to nadmieru príjemné, keď si masírujem pokožku.

No najviac, čo ma oslovilo na tomto produkte je to, že je to vegánsky výrobok, teda nie je testovaný na zvieratách a zároveň neobsahuje ani žiadne živočíšne farbivá a je rovnako kvalitný, ak nie kvalitnejší ako drahé séra, ktoré so si kupovala proti pigmentovým škvrnám. A či mám dať 20€ za produkt, ktorý je vegánsky alebo 30€ za produkt, ktorý rovnako pôsobí je jasné, že vsadím na vegánsky produkt.

Hodnotenie
Moja pleť je jasnejšia a žiarivejšia. Pigmentové škvrny sú menšie a menej viditeľné a akné sa mi menej často vytvára. Takže som s prípravkom nadmieru spokojná a preto mu dávam 10/10 a veľkú hviezdičku za to, že je to vegánsky výrobok.



Menovky: ,