XHEKPON CREMA 40 ml

Už dlhšie som pozerala po nejakom „zázračnom“ kréme, ktorý by mi vyriešil môj problém s dvojitou bradou. Práve tu som natrafila na pomerne lacný krém XHEKPON CREMA 40 ml.

Vlastnosti

Objem: 40 ml

Cena: 8,90€ (keď som ho ja zakupovala)

Účinné látky: hydrolyzovaný kolagén, pupočník ázijský a aloe vera

Typ pleti: vhodný pre všetky typy pleti


Celkové zloženie

Obsahuje 40 ml. Aqua. Propylene Glycol. C12-20 Acid PEG-8 Ester. Isopropyl Myristate. Palmitic Acid. Stearic Acid. Hydrolyzed Collagen. Cyclomethicone. Aloe Barbadensis Leaf Juice. Cetyl Alcohol. Triethanolamine. Sodium PCA. Parfum. Methylparaben. Ethylparaben. Asiaticoside. Asiatic Acid. Medecassic Acid. Linalool. Limonene. Benzoic Acid. Geranoil. Coumarin. Citronellol.


Použitie

Jemne vmasírujte na tvár, krk a dekolt. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov nanášanie aplikujte ráno a večer.


Vzhľad

Tento krém vyzerá ako ostatné krémy. Výzorom nie je ničím špecifický – teda aspoň som si nevšimla.

Vôňa

Vôňa je veľmi jemná a príjemná


Účinky

Predchádza tvorbe vrások, spomaľuje starnutie pleti a spevňuje kontúry tváre. Udržuje pleť trvalo hydratovanú a chránenú pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a dodáva pleti mladistvý vzhľad. Je vhodný pre všetky typy pleti.

Osobná skúsenosť

Krém je hustejší a má bielu perleťovú farbu. Veľmi dobre a ľahko sa rozotiera a teda použitie je veľmi jednoduché. Vzhľadom k tomu, že má ale hustejšiu konzistenciu, používam ho najmä ako nočný krém, nakoľko je i pleť počas spánku uvoľnená a teda krém môže lepšie účinkovať.


Keďže s vráskami ešte problém nemám, nechala som ho na toto použitie vyskúšať mojej mamine. Hoc zo začiatku sa jej do toho veľmi nechcelo (Nie je typ človeka, ktorý by mal rád krémy), po chvíľke si ho naozaj veľmi obľúbila. Už po prvom týždni zbadala jemné vylepšenie a to i napriek tomu, že zvyčajné výsledky by sa mali dostaviť až po mesiaci. Nehovorím, že tie výsledky po týždni boli výrazné, priam minimálne, avšak pomaličky sa jej začínali vrásky zjemňovať.


Ja osobne mám skôr problém s vysušovaním pokožky a to najmä cez zimu. Pokožka sa mi šúpe a samozrejme make-up to nezakryje. Krém mi veľmi rýchlo pomohol a to dlhodobo.

V každom prípade je naša pleť oveľa jemnejšia a má pekný pevný svieži vzhľad. Určite by som ho odporúčala aj ďalej, keďže som siahla po viacerých krémoch a tento patril rozhodne k tým lepším.


 Hodnotenie

Krásne sa vstrebáva, má príjemnú vôňu a pleť je po ňom ľahko vypnutá. 10/10

Menovky: ,