Akcie nekončia

V októbri s akciami notino.sk nekončí a prichystalo si pre vás ešte niekoľko naozaj atraktívnych akcií.


Názor akcie: Nová vôňa adidas Originals + skvelý darček ZADARMO
Dátum akcie: Akcia prebieha od 21.09.2015 do vypredania zásob.
Popis akcie: Vyskúšajte novú vôňu Born Original ekluzívne na parfums.sk! K nákupu dámskej vône Born Original 30 ml obdržíte telové mlieko zadarmo. Alebo kúpte pánsku vôňu Born Original 30 ml a ako darček dostanete pánsky sprchový gél. Každý darček zdarma má hodnotu 8,90 EUR! Tak neváhajte a vyskúšajte tieto úžasné vône.
Osobné hodnotenie: adidas značku mám veľmi rada a preto ma táto akcia veľmi potešila. Ja osobne mám síce od nich zväčša dezodoranty popr. toaletné vody, ale tieto noviny vyzerajú naozaj zaujímavo. A aj cena týchto vôní je veľmi prijateľná.

Aj pre milovníkov značky Vichy sa tu tentokrát niečo nájde
Názov akcie: 2 + 1 zadarmo
Dátum akcie: Akcia prebieha od 22.09.2015 do vypredania zásob.
Popis akcie: Ku každým dvom kúpeným výrobkom kozmetiky Vichy od nás dostanete štýlový a praktický darček - plechovú krabičku Vichy. Tak neváhajte, akcia platí len do vypredania zásob.
Osobné hodnotenie: Mne osobne sa tieto plechové krabičky veľmi páčia. Majú zaujímavé motívy a každý má niečo do seba. Je škoda, že si človek nemôže vybrať tú dózu, ktorá ho oslovila najviac a zároveň nie sú písané jej rozmery. No i tak sa podľa mňa táto akcia naozaj oplatí – a to hlavne pre tých, ktorý používajú značku Vichy a sú s ňou spokojní.

Značku Avéne určite každý pozná. A ak ju človek i používa, určite sa mu táto akcia bude naozaj veľmi páčiť.
Názov akcie: Micelárna voda Avéne ZADARMO
Dátum akcie: Akcia prebieha od 23.09.2015 do vypredania zásob.
Popis akcie: Kúpte si akékoľvek výrobky značky Avène minimálne za 24€ a dostanete od nás super darček - skvelú micelárnu vodu Avène Skin Care Micellar Lotion Cleanser and Make-up Remover 100 ml ZADARMO! A pozor, akcia platí len do vypredania zásob.
Osobné hodnotenie: Ja osobne Avéne používam najmä cez leto, na osvieženie pleti, kedy sa veľmi rýchlo pokožka vysušuje a popravde, človeku je i strašné horko. Keď použijem túto vodu, je mi o čosi lepšie a teda sa jej nedkážem vzdať. Čo sa týka ostatných výrobkov, od Avéne poznám iba tento jeden produkt a ostatné som neskúšala a ani som sa o ne nejak nezaujímala, no vyzerá zaujímavo.

Ako poslednú a asi najväčšiu akciu si pre vás parfums.sk pripravilo super darček so značkou Sisley
Názov akcie: 2 + 3 zadarmo!
Dátum akcie: Akcia prebieha od 27.09.2015 do vypredania zásob.
Popis akcie: Vyskúšajte si mimoriadne a okamžité účinky kozmetiky Sisley a získajte skvelý darček! K nákupu akýchkoľvek dvoch výrobkov od Sisley práve teraz získate mix troch mini výrobkov Sisley zo starostlivosti o pleť ZADARMO. Je to jedinečná možnosť, ako si vyskúšať ďalšie výrobky od Sisley, tak neváhajte!
Osobné hodnotenie: Táto akcia ma oslovila zo všetkých októbrových akcií najviac. Je to veľmi drahá no zároveň kvalitná značková kozmetika a ich parfémy voňajú priam nádherne. Žiaľ, ako študentka si do tejto akcie nemôžem dovoliť ísť, ale keby som mala viacej peňazí, určite neváham ani sekundu.

Čo hovoríte na októbrové akcie?


Menovky: ,