Bojujem proti bolesti

Žiaľ, každý človek pociťuje občasnú bolesť a čím je starší, tým to pociťuje viac. Je jedno, či je to športovec alebo ktokoľvek iný. Každý máme to svoje náchylné miesto, ktoré sa nám občas pripomenie v podobe bolesti, že sa oň treba naozaj starať.



Takouto mojou achylovou pätou sú kolená a chrbát. A to i napriek tomu, že športujem 2krát do týždňa, niekedy i viac. Keď som natrafila na masážny olej, ktorý je vyrobený z prírodných esenciálnych olejov, veľmi som sa potešila a rozhodla som sa ho i okamžite vyskúšať.

Vlastnosti
Objem: 100ml

Vôňa
Vôňa tohto oleja je naozaj veľmi zaujímavá. Je to jemné a nápadité spojenie eukalyptu a citrusov.

Použitie
Aplikácia tohto masážneho oleja je naozaj veľmi jednoduchá. Olej si treba zahriať v rukách a následne vmasírovať do pokožky.

Osobná skúsenosť
Konzistencia tohto oleja je veľmi tekutá. O to lepšie sa zahrieva v rukách a následne i vmasíruje do pokožky.  S vôňou som taktiež veľmi spokojná. Má príjemnú, jemnú vôňu, ktorá ma naozaj oslovila.
Tento masážny olej proti bolesti používam najmä po tréningu, aby sa moje svaly uvoľnili a na druhý deň som nemala svalovku, poprípade ak sa mi „pošťastilo“ natiahnuť si sval.

Samozrejme, nie je to zázračná vodička, ktorú keď si človek vmasíruje do pokožky okamžite sa mu natiahnutý sval dá do poriadku, no musím uznať, že i na túto vec mi naozaj pomáha. Keď mám natiahnutý sval (napr. na nohách či bruchu), každý pohyb je utrpením. Keď si masážny olej natriem na dané miesto, o pár minút pocítim aspoň čiastočnú úľavu a už ma pohyb až tak nebolí – alebo je to aspoň v takom stave, že dokážem ísť na tréning a opatrne si zacvičiť.

Čo sa týka kolien, tam je tá aplikácia trocha ťažšia a to hlavne z toho dôvodu, že ak človeka naozaj bolí koleno, veľmi ťažko sa mu masíruje (a to najmä tomu, kto nie je zvyknutý na chodenie a svalstvo mu už trocha ochablo). S kolenami mi tiež veľmi pomohol. Ale tu som používala i výživové doplnky na kĺby a nechcela som sa spoliehať iba na tento olejček.


V každom prípade je masírovanie naozaj veľmi príjemné a ak vám ho robí niekto iný – napríklad vaša láska, určite je to ešte príjemnejšie a na takýto druh „liečby“ sa už hocikto dá nahovoriť J

Hodnotenie

V každom prípade som s týmto olejčekom spokojná. Má nádhernú vôňu, je prírodný a zároveň pomáha J A spomínanú výhodu – nechať sa natierať od svojej polovičky samozrejme nemôžem vynechať.

Menovky: ,