Lak na nechty od Mary Kay

Opäť som tu s novinkami od Mary Kay, tentokrát sa však zameriam na nechty. Mojim úlovkom bol totiž fialový lak na nechty vo farbe Berry Stylish




Vlastnosti
Objem: 7,5ml
Ľahko a rovnomerne sa nanáša
Počas aplikácie nevytvára pruhy
Poskytne okamžitý zamatový povrch
Nechty si po odstránení farby zachovajú zdravý vzhľad

Osobná skúsenosť
Keď som tento lak uvidela, vedela som, že ho musím mať. Nádherná, výrazná fialová farba po ktorej som už dlho túžila. A priznám sa, že ta kúpa stála za to.


Na nechtoch vyzerá naozaj famózne už pri jednej vrstve a druhú vrstvu si už ani nedávam (podľa mňa je to zbytočné). Ako je už vo vlastnostiach písané, nezanecháva žiadne pruhy či pásiky na nechtoch pri aplikácií, takže je vhodný aj pre dievčatá či ženy, ktoré si nelakujú nechty až tak často (vyzerá skvelo aj v rukách, ktoré nedokážu vytvoriť majstrovské dielo).

Ďalšou veľkou výhodou tohto laku je jeho trvácnosť. Na mojich nechtoch sa začala farba zlupovať po týždni a to patrím k ľuďom, ktorý umývajú riad a často si umývajú ruky (teda  obvyklá trvácnosť mojich lakov je max. 2 dni).

A nakoniec odlakovávanie. Každá žena, keď sa jej lak začína zlupovať má dve možnosti. Buď si nechty odlakuje a bude ich mať naozaj škaredé, nezdravé a akoby popraskané (skrátka nepekné), alebo si nechá lak ešte cca týždeň na nechtoch, bude to vyzerať odporne, nevkusne a na žene doslova neprístojne, ale jej nechty budú následne vyzerať zdravo. S týmto lakom som sa tejto fázy už nemusela báť, pretože sľuboval krásne zdravé nechty aj po odlakovaní. A ono to fungovalo. Moje nechty boli naozaj krásne i po odlakovaní.




Hodnotenie

Tomuto laku nemám čo vytknúť. Krásna farba, dlhá životnosť, nerobí pruhy a po odlakovaní moje nechty vyzerajú zdravo. Moje hodnotenie je bez váhania 10/10 (len som teraz zvedavá, kedy siahnem po inom laku, ako po ňom).

A ak vás trocha viac zaujíma farba laku, mám ešte dve (avšak trocha zrnité) fotky.



Menovky: ,