Moja nová paletka

Mesiac október bude v duchu dekoratívnej kozmetiky a farieb. V tomto mesiaci sa stala mojim najväčším úlovkom krásna, farebná dekoratívna paletka, z ktorej som úplne nadšená. A v balíku nebola len ona.




Zloženie kazety:
7,02g lesku na pery (27 farieb)
10,6g farby na líčka (3 farby)
17,28g očných tieňov (24 ferieb)
Aplikotáry


Osobná skúsenosť

Očné tiene
Čo sa týka očných tieňov, veľmi ľahko sa nanášajú na viečko. Farba sa veľmi dobre zachytáva a teda nemusím použiť "kilo farby" aby som videla aspoň akú-takú farbu. Už pri malom množstve sa farba zachytáva na viečko. Farby sú matné. 
Veľkou výhodou očných tieňov je, že ich je naozaj veľa a nájdu sa tu tak zemité farby (čierna, hnedá,..), ako aj pestrejšie (tyrkysová, zelená,...) Navyše paletka obsahuje rôzne odtiene modrej, zelenej a rôznych iných farieb. Mne osobne v tejto paletke chýba ešte biela farba a už by to bolo absolútne dokonalé.

Lesky na pery
Opäť tu máme širokú škálu farieb a odtieňov, takže si človek môže vybrať tú správnu farbu na akúkoľvek príležitosť. Paletka obsahuje takmer každú farbu od bielej až po červenú (a to dokonca i hnedú či oranžovú). Opäť v paletke nenájdeme nejakú extravagantnú farbu na pery (ako napr. modrú), čo je podľa mňa veľmi pozitívny aspekt. Ja osobne ale nie som veľkým prívržencom paletkových leskov a tak túto paletku využívam len keď hľadám nejakú konkrétnu farbu.

Farby na líčka
Ako posledné sa nám v paletke objavili farby na líčka. Dokopy sú tu 3 farby - ružová, oranžová a hnedá. Ja osobne používam kombináciu hnedej a ružovej (keďže mám najradšej jemný nádych ružovej), avšak každá farba má niečo do seba a každý človek si dokáže namiešať
popr. priamo v paletke vidí), presne tú farbu, ktorú používa.


Aplikátory
Aplikátory sú malé, šikovné a dá sa s nimi aplikovať farba. Ja osobne mám ale radšej väčšie štetce (najmä na oči), kedy farbenie trvá kratšie. V prípade, že si chcem však spraviť viacfarebné líčenie, určite sú tieto menšie aplikátory výhodou.

S paletkou som nadmieru spokojná. Cena bola viac než prijateľná, farebné kombinácia obsiahnutá v tejto paletke je naozaj široká a decentná. Paletka obsahuje dokonca nie len očné tiene, ale aj lesky na pery a farby na líčka v hojnom počte, čo považujem za veľmi veľký prínos. Farby na oči sú matné.


A ešte nemôžem zabudnúť na môj malý šok


Ako som už spomínala, najradšej používam samostatné lesky a to najmä s aplikátormi. Človek si vie presne naniesť presné množstvo a to dokonca na určité miesto, kam potrebuje. Priznám sa, ja sa s farbami dosť hrám a dosť si na dokonalom efekte pier potrpím, preto mám najradšej lesky so štetcom, kedy viem "kam to ide"


Mojim najobľúbenejším leskom na pery sú Miss Sporty lesky s extra leskom, no teraz som od Miss Sporty objavila niečo pre mňa nové, a ako obvykle, za super cenu (na cene záleží). Tentokrát som siahla po Hollywood-nom lesku od Miss Sporty.

Pre mňa veľmi veľkým sklamaním bolo, keď som si (podľa obrázku) myslela, že si objednávam červený lesk a v balíčku mi prišiel oranžovo-hnedý lesk na pery (Zrejme som si mala skontrolovať farebnú škálu ešte predtým, ako som si ho objednala). Jediné šťastie, že takúto farbu lesku ešte nemám, inak neviem čo by som s ním robila.

Aplikátor je relatívne malý a veľmi dobre sa s ním narába. Čo sa týka farby, na perách má odlesk skôr do oranžovo-ružova, čo sa mi naozaj veľmi páči. V konečnom dôsledku sa však nemôžem na farbu hnevať, keďže na perách vyzerá naozaj super. 

Lesk sa nelepí, obsahuje množstvo trblietok a má veľmi peknú farbu (napriek tomu, že to nie je to, čo som očakávala). V každom prípade určite ostanem pri leskoch od Miss Sporty, nakoľko sa mi najviac osvečili a takéto trblietavé lesky jednoducho milujem.

Čo hovoríte na túto paletku či lesk na pery vy?

Menovky: , ,