Moja šťavnatá broskyňa

Počuli ste už o úplne nových vôňach Demeter? Tieto vône majú nádhernú prírodnú vôňu, ktorej som ani ja nedokázala odolať. Mojou láskou sa stala Broskyňa




Vlastnosti
Objem: 30 ml
Vôňa: Ovocná

Vôňa
Ovocná. Jemná, sladká broskyňa

Osobná skúsenosť
S parfémmi Demeter som sa stretla po prvýkrát. Len čo som po prvýkrát ovoňala túto vôňu, bola to láska na prvý pohľad (alebo skôr ovoňanie). Vôňa je nádherná, jemná, sladká a šťavnatá. Hneď, ako som zacítila túto vôňu, mala som chuť si zahryznúť, žiaľ, nejak dobre nechutím a tak som si to veľmi rýchlo rozmyslela a nechala sa len unášať tou očarujúcou vôňou.

Zavrite si oči a predstavte si leto, slnko, pláž. Ste na Kréte, ležíte na ratanovom lehátku a nad vami sa rozprestiera slnečník. V ruke máte chutný koktejl s jemnou broskyňovou chuťou a pomedzi prsty vám preteká jemný piesok a slnko vás príjemne hladí jeho teplými lúčmi. V tom vás zo zadu objíme váš milovaný priateľ a dá vám pusu na krk. Nezaháľate ani chvíľku a okamžite sa rozbehnete blázniť sa vo vode. Pod nohami cítite jemný, teplý piesok a ani sa nenazdáte a už vás voda unáša čoraz hlbšie. "Šplech!" V priateľovi opäť vyhralo jeho detské správanie. Vy sa však nedáte a spŕšku morskej vody mu vraciate. Odrazu vás vaša láska chytí za ruku, prisunie k sebe a pobozká.

Presne takéto pocity vo mne vyvoláva táto broskyňa. Možno je to tým, že som to najkrajšie leto zažila práve vtedy, keď bolo teplo, leto a broskýň bolo naozaj neúrekom. V každom prípade na mňa táto vôňa vplýva naozaj veľmi dobre a mám s nej obrovskú radosť.

Túto vôňu som si jednoducho zamilovala a už len kvôli pocitu, ktorý vo mne vyvoláva ju určite budem používať najmä na rande (a ako sa poznám, budem si ju strážiť ako oko v hlave). A ak nie na rande, tak aspoň tam, kde chcem urobiť dojem alebo upútať nejaký nový objekt.

Čo sa mi však na tejto vôni páči najviac je to, že je vôňa naozaj čistá a necítiť v nej žiadne umeliny. A ako každý parfum, aj táto vôňa vydrží dlho (a počas celej doby vonia veľmi pekne). 

A čo vy. Skúšali ste už niečo z tejto rady?

Menovky: , ,