Moje líčenie

V Sobotu sme sa s kamarátkou rozhodli ísť na kolotoče a následne na koncert Adama Ďuricu. Bolo tam naozaj skvele a musím uznať, že má naozaj nádherný hlas, ktorý ma zrejme nikdy neomrzí. No v každom prípade som sa s vami v prvom rade chcela podeliť o moje sobotné líčenie.




Najväčším problémom pri každom „večernom živote“ nie je to, ako sa namaľovať, ale skôr to, ako sa zladiť s oblečením. Ja so mala na sebe bielo-čierne šaty a preto som nechcela veľmi experimentovať a práve preto som pri týchto farbách aj ostala.

Čo sa týka môjho líčenia, použila som kombináciu 4 základných prvkov líčenia. A to: púder v guličkách, na zvýraznenia líc ale hlavne aby som sa na svetle či pri fotení neleskla, make-up (niekedy používam aj krycí krém, no tentokrát som si zvolila make-up), čiernu špirálu a jemný lesk na pery.

Najprv som použila make-up od L´Oreal Paris  odtieň č. 1. Nakoľko má make-up pumpičku, veľmi pohodlne sa nanáša a to aj bez štetca. Ja osobne na nanášanie make-upu nepoužívam žiadny štetec, nanášam ho iba za pomoci prstov, keďže si takto viem make-up lepšie rozotrieť a to hlavne okolo nosa,... Pre mňa je tento spôsob oveľa ľahší a pohodlnejší a hlavne si tak nevytvorím tzv. masku na tvári.

Následne som na líca použila Giordani Gold púder v guličkách. Tento púder má veľmi pekné odtiene a taktiež má veľmi dlhú životnosť. Najprv som si ním spravila ružové líca (ako si môžete všimnúť na fotke) a potom som si púder jemne rozotrela po celej tvári. Veľmi sa mi na tomto púdre páči, že má tak ružové odtiene, ako aj hnedé.

Keď je základ hotový, pokračovala som s líčením očí. Nakoľko som nechcela byť stredobodom pozornosti, rozhodla som sa použiť iba riasenku. Použila som čiernu riasenku, ktorá mi zvýrazní oči a vytvaruje mi ich tak, ako si želám. Konkrétne som použila čiernu vodeodolnú riasenku od Rimmel.

Tak a oči sú už taktiež hotové. Môže sa prejsť na pery.

Na pery som použila lesk na pery od Rimmel v ružovo-oranžovej farbe. Farbu pier mi zjemnil, zvláčnil a dodal im lesk. Tento lesk sa veľmi dobre nanáša na pery, má veľmi dobrú konzistenciu a predovšetkým mi k perám sadne ako uliaty. Je dlhotrvajúci a aj veľmi dobre chutí.

Tak, a líčenie je hotové. Celkové líčenie mi trvalo cca 5 minút, takže je veľmi ľahké, rýchle a môžete sa takto namaľovať všade, nakoľko nie je výrazné a na oči som použila vodeodolnú riasenku.

Čo sa týka oblečenia, do vlasom som si dala čiernu ružičku a tým dosiahla romantický, mladistvý efekt. Vlasy som si prehodila na jednu stranu a ružou vypla tak, aby mi nepadali do očí.

Na sebe som mala čierno-biele šaty. So zlatou prackou v strede. Tieto šaty vyzerajú akoby to bola sukňa a top zvlášť, avšak sú v celku. Vyzerajú veľmi elegantne a vďaka kvetinovej pracke i mladistvo. Šaty sú vhodné aj na pohovor, vďaka ich kostýmovému strihu.

Verím, že sa ti toto moje líčenie páčilo a možno ťa i inšpirovalo, že i jemné maľovanie môže byť krásne.

Menovky: