Nákup na notino.sk (3/5)

Ďalšie pokračovanie môjho nákupu na notino.sk



Curaprox 5460 Ultra Soft zubná kefka 3 ks

Popis:

Curaprox CS Ultrasoft je ultramäkká zubná kefka s 5460 veľmi jemnými a husto zoradenými vláknami Curen pre čistenie zubov bez bolesti. Unikátny dizajn umožňuje dôkladné vyčistenie celej ústnej dutiny.
Výhody zubnej kefky Curaprox CS 5460 Ultrasoft: 5460 ultra jemných vlákien Curen pre šetrné čistenie
Šetrne vyčistí aj drobné nerovnosti zubov a ďasnového žliabku
Malá hlavička kefky sa dostane aj k ťažko dostupným miestam
Jednoduchá manipuláciu vďaka osemhrannému profilu držadla
Ohybný kŕčok umožňuje vytvorenie individuálneho uhla
Odolný voči opotrebovaniu
Dostupné sú aj ďalšie tvrdosti kefiek Curaprox : CS 1560 soft CS 3960 supersoft.
Značka Curaprox:
Kefky Curaprox sú vyvíjané vo Švajčiarsku podľa nových trendov v zubnej hygiene. Na prvý pohľad vyzerajú oproti výrobkom známych firiem úplne obyčajne. Firma sa zameriava na dokonalú funkčnosť a nie na bezúčelné inovácie vzhľadu, ktoré často slúžia len na nalákanie zákazníka. Čistiaca časť s vláknami je menšia než býva zvykom. Veľmi jemná, na koncoch zaoblené vlákna zabraňujú poškriabaniu skloviny.
Obrázky pri produkte sú orientačné a nemusia vždy zodpovedať skutočnosti. Ak máte záujem o konkrétne farebné prevedenie, uveďte svoje želanie v poznámke pri vytváraní objednávky. Ak to bude len trochu možné, budeme sa snažiť Vám vyhovieť.

Účinky:

·         Šetrne a efektívne čistí zuby od zubného plaku vďaka vláknam CUREN ®
·         Vďaka anatomickému tvaru skvelo padne do úst aj do ruky

Osobná skúsenosť
S tymito zubnými kefkami som nadmieru spokojná. Sú veľmi jemné k mojim citlivým zubom a preto mi nadmieru vyhovujú. Nevytkla by som im naozaj nič
Curaprox Enzycal
Popis
Curaprox Enzycal je jemná zubná pasta posilňujúca prirodzený obranný systém v ústach. Enzýmy spolu s aktívnym fluoridom pomáhajú chrániť povrch Vašich zubov pred zubným kazom.
Zubná pasta Curaprox Enzycal obsahuje enzýmy, ktoré sú obsiahnuté v slinách a sú teda súčasťou prirodzeného obranného systému v našich ústach. Enzýmy sú bielkoviny, ktoré si naše telo samo vytvára. Ich úlohou je premena látok. Enzýmy obsiahnuté v zubnej paste Curaprox Enzycal dokážu premeniť cukor, ktorý je hlavným zdrojom výživy baktérií, na látku rodanid, ktorá naopak množenie baktérií spomaľuje. Pri každom použití zubnej pasty Curaprox Enzycal sa teda vďaka prítomnosti enzýmov posilňuje prirodzený obranný systém v našich ústach.
Prednosti zubnej pasty Curaprox Enzycal: 
Fluorid sodný a laktoperoxidáza poskytujú dvojitú ochranu pred zubným kazom
Zvyšuje antibakteriálne účinky slín a zvyšuje ich cirkuláciu
Jemné pôsobenie bez podráždenia sliznice, napomáha pri liečbe aftov
Vhodná aj pre deti od 12 rokov
Neobsahuje SLS

Osobná skúsenosť
Túto zubná kefku zvyknem používať v kombinácií s Elmexom a Lacalut. Je veľmi plne vyhovuje mojim zubom a odkedy používam všetky tieto zubné pasty (na striedačku), moje zuby nie sú náchylné na teplo a ani chlad, nebolia ma ďasná a zuby mi nekrvácajú. Naozaj veľmi kvalitná
Nakoľko je zubná pasta trocha drahšia, kúpili sme z tejto pasty len 2 kusy.

Cena tejto pasty s objemom 75ml je 5,90€

Máte skúsenosť s touto značkou? Používate od nich zubné pasty alebo kefky? Čo si o tejto značke myslíte a ak by ste mali možnosť vyskúšať ju, vyskúšali by ste ju?


Menovky: ,