Novinka od Mary Kay - Rúž na pery

Opäť nám Mary Kay priniesla niečo nové, ženské a jednoducho nádherné. Tentokrát to boli nádherné rúže v 3 nových prevedeniach, paletka v dvoch zemitých prevedeniach a napokon laky na nechty.
Tentokrát vám prinášam recenziu na zamatový rúž Mary Kay vo farbe Oh So Currant.


Vlastnosti
Objem:  2,3g
Ľahko sa nanáša
Poskytuje sýtu, stálu farbu
Farba negranuluje ani sa nerozmazáva
Zanecháva jemný zamatový povrch

Osobná skúsenosť
Musím sa priznať, že som od tohto rúžu nečakala veľa, napriek tomu, že je písané aký je úžasný. Mne osobne rúže jednoducho nesedia na perách, lebo mi ich strašne vysušujú a mimo toho, že po hodinke je „dole“ a musím sa ísť prerúžovať mi i veľmi vyschnú pery a potom moje pery vyzerajú otrasne.
Tento rúž je ale iný. Keďže zanecháva jemný zamatový povrch, moje pery vyzerajú veľmi zdravo, vláčne a tak povediac „sexy“.

Čo sa týka samotnej farby, taktiež som nadmieru spokojná. Je krásna, čistá, sýta a takú, ako som si i kúpila. Jednoducho je to krásna sýta červená farba, po akých perách som už dlho túžila (a leskom ju jednoznačne nedosiahnem).

Rúž sa nanáša veľmi ľahko a jednoducho. V ruke sa veľmi dobre drží, tvar rúžu je fakt super, takže si viem pohodlne nafarbiť hornú i dolnú peru a výsledok je okamžitý.

Čo sa týka  mojich „problematických pier“, pery mi nevysušuje a vyzerajú super počas celého dňa, kedy mám rúž. A čo je lepšie, na druhý deň si nemusím utekať kúpiť balzam, lebo sa za svoje pery hanbím.


Moje obavy sa „nevyplnil“ a teda ma naozaj príjemne prekvapil. Jednoznačne ma tento rúž potešil a musím ho odporúčať.

Menovky: ,