OH MY GEM!

Ako to už každý pozná, niekedy prichádza obdobie učenia sa, kedy si človek nájde hocijakú prácu, len aby sa nemusel učiť.


Ja som si našťastie spojila príjemné z užitočným a konečne som vyskúšala môj nový lak na nechty od Miss Sporty, Oh my Gem! A musím povedať, efekt bol naozaj OH MY GEM!


V misií "honba po zlate" som sa už dlhšiu dobu nevedela dostať k môjmu pravému drahokamu, ktorý ma osloví hneď na prvý krát, až pokiaľ som nenatrafila na stránku parfumy-elnino.sk. Neviem, či len ja mám také šťastie na túto stránku, ale za tento mesiac som tam našla tak očarujúce kúsky za tak úžasné ceny, že by som chodila i celý týždeň pešo do školy, len aby som si tieto kúsky mohla dovoliť (to hovorím len obrazne, chodiť do školy 30km pešo by som určite nezvládla :D )



Tentokrát môjmu srdcu a mojim očiam ulahodil nádherný zlatý lak, ktorý ma našťastie nesklamal :) Lak nevyzerá dokonale len vo flaštičke, ale aj na mojich nechtoch a priznám sa, že mi tento lak padol do oka po nanesení na nechty natoľko, že keby bol vo viacerých farbách, určite siahnem aj po nich.

Veľmi sa mi páči, že kryje hneď v prvej vrstve a lesku je už pri prvej variante dosť, avšak moja choroba z povolania je dávať si vždy dve vrstvy :) Takže lesk mi až vypaľuje oči :)

Štetec je typický pre Miss Sporty, obyčajný, jemnejší štetec s ktorým sa mi veľmi dobre nanáša lak na nechty. A čo je podľa mňa najpodstatnejšie, nie len že dokáže zaschnúť (a nemusím na zaschnutie čakať hodiny a hodiny), ale dokáže si splniť i svoje určenie: nádherne nalakované nechty s úžasnou farbou. 


A ešte moja láska na prvý pohľad

Milujem glitrované laky a keď som našla krásny, svieži, červený glitrovaný lak iba za 0,96€, okamžite som vedela, že musí byť môj.


Vlastnosti
Objem: 11ml
Farebné prevedenie: 5 možností

Napriek cene, tento lak nie je iba nejakom "mini lakom" s objemom 5ml a pod., ale jeho obsah je až 11ml, čo je podľa mňa na cenu naozaj veľmi dobré. 

Čo sa týka farebného prevedenia, na výber je z piatich možností: zelená, červená, modrá, zlatá a fialová. Ja som sa rozhodla pre červenú, keďže mi nedávno došiel jeden červený lak a takéto výrazné červené nechty mám najradšej. 

Moje farbenie
Ako si i na obrázku môžete všimnúť, samotný lak má červenú farbu a v ňom sú pridané ešte červené glitre, takže nie je potrebné dávať pod tieto glitre žiadny farebný lak a ani nič podobné. Aplikuje sa úplne normálne, ako farebný lak. 

S lakom som nadmieru spokojná. Lak vyzerá na nechtoch oveľa krajšie, ako v samotnej flaštičke a určite sa stane jedným z najpoužívanejších lakou v mojej zbierke.

A nezabudnite na práve prebiehajúcu GIVEAWAY

Menovky: ,