Október challenge

Na mesiac október som si pre vás pripravila opäť challenge, tentokrát zaoberajúci sa líčením.



Môj piaty challenge – mesiac Október
Tento mesiac bude naozaj veľmi zaujímavý a lákavý najmä pre tie dievčatá či ženy, ktoré milujú líčenie a make-up. Cieľom tohto mesiaca bude zúčastniť sa ľubovoľného kurzu líčenia popr. akcie, kde ma nalíčia. A dokúpiť si aspoň jeden ľubovoľný produkt z oblasti dekoratívnej kozmetiky. Nakoľko však chcem, aby ste vedeli, že sa challenge-u držím, rozhodla som sa ešte pre jednu podmienku. V mesiaci október musím pridať aspoň jeden môj outfit alebo líčenie.

Prečo som si zvolila práve tento challenge?
Ja osobne mám veľmi rada líčenie, avšak nemaľujem sa veľmi často, nakoľko na to nemám čas alebo sa s tým trápim naozaj veľmi dlho a výsledný efekt sa mi nepáči. Práve preto som sa rozhodla aspoň takto sa „nakopnúť“ k líčeniu a možno sa mi to i zapáči a stane sa mojim každodenným kamarátom.
Ja osobne na moje líčenie používam najčastejšie iba riasenku a lesk na pery. Samozrejme, občas použijem make-up, krycí krém, ceruzku na pery, rúž,... avšak tiene na oči nepoužívam takmer nikdy (čo ste si mohli všimnúť aj v mojich outfitoch) a preto chcem vyskúšať „experiment“, ktorý ma naučí maľovať sa alebo ma aspoň na jeden deň skrášli.

Challenge v mojom podaní
Ako som už spomínala, rozhodla som sa navštíviť aspoň jeden kurz líčenia alebo aspoň nejakú skrášľovaciu procedúru kde ma namaľujú, aby som aspoň jeden deň v mesiaci vyzerala naozaj krásne a neodolateľne.

Zároveň si dávam predsavzatie zakúpiť si aspoň jeden kozmetický produkt z rady dekoratívnej kozmetiky a to bez ohľadu na to, čo to bude. Aj keby to bola špirála, lesk na pery alebo paleta očných tieňov, musím si ASPOŇ jeden výrobok zakúpiť, aby som splnila tento októbrový challenge.
V neposlednom rade si dávam ako predsavzatie, že za mesiac október pridám aspoň jeden môj outfit alebo líčenie. Aby ste vedeli, že som tento challenge naozaj začala plniť a že sa ho aj držím.

Prečo práve takto a prečo práve táto kombinácia?
Ja osobne mám veľmi rada líčenie, avšak nie som v tom šikovná. Preto by som si chcela vycibriť moje ruky tak, aby som zvládla aspoň základné líčenie na 1ku a možno ma to „chytí“ natoľko, že sa budem každodenne maľovať.

Zároveň si myslím, že ovládať základy líčenia je veľmi prospešné hlavne vtedy, ak sa chystáme  na nejaké oslavy či akcie. Určite je podľa mňa lepšie zaplatiť niekoľko eur za kurz, avšak potom sa budete môcť líčiť sami, ako viackrát zaplatiť kozmetičke, ktorá nás nalíči. Navyše, keď sa budeme líčiť mi, vieme ako si to predstavujeme a čo očakávame. Ale jej aj keď povieme, čo by sme zhruba chceli, nevidí naše myšlienky a teda nevie presne to, čo si prajeme. Niekedy to je samozrejme lepšie, ale keď máme nejakú predstavu, prečo si ju nesplniť?

Dekoratívnej kozmetiky nikdy nie je dosť a keďže sa zúčastním kurzu alebo aspoň skrášľovacej procedúry, bude najlepšie, keď si svoju dekoratívnu kozmetiku doplním o pár úlovkov.

A nejaký outfit či líčenie chcem hlavne preto, aby ste videli, že sa dôkladne snažím splniť tento challenge.


Menovky: ,