Októbrové akcie na notino.sk

Aj na mesiac Október si opäť pre vás stránka notino.sk pripravila niekoľko zaujímavých akcií. Ktoré to teda sú?


Názov akcie: 100 dní garancie vrátenia peňazí!
Dátum akcie: Akcia prebieha od 04.09.2015 do 30.06.2016
Popis akcie: Ak zakúpite vybrané výrobky značky Oral-B v období od 1. 7. 2015 do 30. 6. 2016, máte možnosť ich do 100 dní od dátumu zakúpenia vrátiť so zárukou vrátenia peňazí. Na akú adresu produkty vracať, na aké výrobky sa akcia vzťahuje a ďalšie potrebné informácie k tejto akcii nájdete TU.
Osobné hodnotenie: V prípade, že by som si chcela kúpiť niečo od značky Oral-B, určite bude pre mňa táto akcia veľmi atraktívna. V každom prípade ja osobne nepoužívam Oral-B kvôli cene aj keď viem, že takýto spôsob čistenia zubov je určite účinnejší.


Ďalšou akciou, ktorú si pre vás pripravila táto stránka bude atraktívna najmä pre mužov.
Názov akcie: Špeciálny darček pre pánov
Dátum akcie: Akcia prebieha od 27.07.2015 do vypredania zásob.
Popis akcie: 1+1 ZADARMO: Kúpte si akýkoľvek parfém Nautica a dostanete ako darček pánsku kozmetickú taštičku
Osobné hodnotenie: Takéto puzdro na vôňu je podľa mňa určite užitočné najmä na cesty. Človek sa nemusí báť, že sa mu vôňa rozleje a ak áno, tak určite nie na oblečenie. Zároveň sa dá táto taštička použiť aj na čokoľvek iné, napríklad na opaľovacie krémy s ktorými sú najčastejšie problémy (mne osobne sa raz rozlial opaľovací olej do tašky a asi 5 tričiek som musela vyhodiť, keďže to nešlo vyprať). V takomto puzdre si človek oveľa rýchlejšie a ľahšie nájde svoj parfum a určite sa bude v taške oveľa lepšie vyznať.


Ak trpíte vráskami, ktoré vám znepríjemňujú život, určite vás poteší ďalšia akcia od parfums.sk
Názov akcie: Zbavte sa vrások a získajte darček!
Dátum akcie: Akcia prebieha od 16.09.2015 do vypredania zásob.
Popis akcie: Kúpte si extra účinný denný krém proti vráskam L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew alebo rovnaký nočný krém a k nákupu krému od nás dostanete skvelý darček - micelárny gél pre citlivé oči L'Oréal Paris Skin Perfection 125 mlZADARMO. Tak neváhajte!
Osobné hodnotenie: Ja osobne netrpím vráskami, takže pre mňa táto akcie nie je atraktívna. V každom prípade pre vekovo staršie dámy si myslím, že určite padne vhod (teda, ak si potrpia na krásnej pleti bez vrások).

Určite ste počuli o novej vychytávke „The Balm“, ktorá osloví určite každú slečnu či ženu, ktorá sa rada maľuje.
Názov akcie: Lícenka v hodnote 16,50 EUR úplne ZADARMO
Dátum akcie: Akcia prebieha od 20.09.2015 do vypredania zásob.
Popis akcie: Americká dekoratívna kozmetika theBalm je naozaj skvelá, tak ju vyskúšajte! Kúpte si čokoľvek od theBalm minimálne za 38 EUR a dostanete od nás mimoriadne luxusný darček, ktorý zvýrazní váš opálený look - lícenku the Balm Desert v hodnote 16,50 EUR a to celkom ZADARMO.

Osobná skúsenosť: Táto kozmetika ma už veľmi dlho láka ku kúpe, avšak jej cena sa mi zdá byť pomerne vysoká aj napriek tomu, že na ňu počujem len samé chvály. Keď si však vezmem, že dostanem ku kúpe lícenku zadarmo, určite sa kúpa oplatí a budem veľmi silno uvažovať, či podľahnem tejto akcií. 

Menovky: ,