Prírastok do fashion súdka / Addition to the fashion family

Pred niekoľkými dňami som svoj blog obohatila o nákup na CNdirect.com, tentokrát som opäť siahla po tomto obchode, ale už po trocha odlišných veciach.


Slnečné okuliare pre radosť

Pamätáte si na starú známu vychytávku slnečných okuliarov, ktoré padnú ako uliate každému? Tak po takýchto som tentokrát siahla aj ja. Najväčšou výhodou (pre mňa) týchto okuliarov je určite farebný rám a to, že sa nemusím báť, že mi nesadnú. (A hoc je jeseň, za takúto cenu sa ich určite oplatí kúpiť aj teraz).

Slnečné okuliare sú fialovej farby, ktorá je veľmi výrazná a určite priláka pozornosť, sklá sú tmavé a na bokoch je strieborná ozdoba. Podľa mňa sú naozaj pekné - také obyčajné a zároveň trendy.

Som len zvedavá, koľko u mňa ostanú, keďže moja najlepšia kamarátka miluje fialovú farbu a keď ich uvidí, určite sa do nich na prvý pohľad zamiluje.

Cena týchto okuliarov je 0,81USD a poštovné je 0,41USD. V prepočte je to dokopy cca 1,09€.

Náramok 

Tento náramok ma oslovil svojim unikátnym štýlom a tým, že je tam jeden ružičkový náramok - čo sa mne osobne naozaj veľmi páči.

Náramok je veľmi jemný a decentný. Je možné nosiť tieto náramky zvlášť (5 náramkov), ale aj spolu. Ja osobne ich nosím najradšej zvlášť, ale v kope vyzerajú taktiež veľmi dobre (i keď na mňa je to už troška masívne). V každom prípade je to originálny a veľmi nápaditý doplnok.

Tieto náramky je možné kúpiť v rôznych farbách, a to v čierne, bielej, modrej, červenej, zelenej a ružovej. Mňa však najviac oslovila ružová kombinácia. Cena tohto náramku je 1,83USD a poštovné 0,62USD (2,45USD) čo je v prepočte nejakých 2,20€.Pri odbere väčšieho počtu náramkov (2 a viac) máte zľavu.



ENGLISH LANGUAGE

Sunglasses for joy

Remember the old familiar gadget sunglasses that fit like a glove everyone? So I after such time she reached too. The biggest advantage (for me) the glasses frame color is certainly a fact that need not fear that I will not sit down. (Autumns is now, but at this price is worth to buy them even now).

Sunglasses are purple in color, which is very significant and certainly attract attention, windows are dark on the sides and a silver ornament. In my view, really nice - too ordinary, while trends.

I just wonder how many will remain with me as my best friend loves the color purple and when he saw them, he certainly has them fall in love at first sight.

The price of these glasses is 0,81USD and shipping is 0,41USD. Calculated it is in total about € 1.09.

Bracelet

The bracelet has addressed their unique style and that there is a bracelet Brussels - what I personally really like.

Bracelet is very delicate and subtle. Is it possible to wear these bracelets separately (5 bracelets), but also together. I personally prefer wearing them separately, but also plays look very good (although for me it's been a little bit massive). However, it is a very original and creative accessory.

These bracelets can be purchased in different colors: in black, white, blue, red, green and pink. But most he approached me pink combination. The price of this bracelet is 1,83USD and shipping 0,62USD (2,45USD) which is the equivalent of some € 2.20 .For the collection of a large number of bracelets (two or more) you discount.



Menovky: