Tigrí tím

Pamätáte si na Tigrí Tím a na túto rozkošnú detektívku? Ja som z nej ešte doteraz nevyrástla a preto som siahla po novinke z tejto edície.



Vzhľad
Kniha má naozaj veľmi pekný a detektívny vzhľad. Obálka ďalšej časti z Tigrieho Tímu opäť nesklamala.

Obsah
Rovnako zvláštne ako pôsobí zvonku, vyzerá strašidelný obchod aj vnútri. Démonické masky, hrôzostrašné postavy monštier a obrovské mäsožravé rastliny! A navyše ani majitelia nemajú dobrú povesť... Keď Lukova teta telefonovala z obchodu so svojím synovcom, zrazu počul jej zdesený výkrik! Vzápätí sa prerušilo spojenie. Tigrí tím neváha a okamžite začína pátranie!

Osobná skúsenosť
Ako malá som Tigrí tím naozaj zbožňovala a nemohla mi chýbať z neho ani jedna kniha. A priznám sa, táto „Tigro-mánia“ mi ostala i dodnes.

Milovala som pozeranie Scoby Doo-ho, čítanie Tigrieho tímu a prakticky som vyrastala na takýchto detektívkach (kde sa samozrejme nezabíjalo). Podľa mňa je to naozaj veľmi dobré hlavne preto, že sa dieťa prestane báť rôznych nočných šuchotov lístia a pod. ale zistí, že každá záhada má svoje logické riešenie.

Ako aj v ostatnch častiach tigrieho tímu, ani teraz nemohla v knihe chýbať detektívna lupa, ktorá vám pomôže odhaliť záhady.

Samotný dej a záhada bola veľmi zaujímavá. Veľmi ma oslovil tento nápad zo záhadným obchodom. Kniha sa stala jednou z mojich najobľúbenejších častí a veľmi dobre sa mi čítala i v mojom staršom veku. Musím priznať, zo záľuby v tejto knihe som nevyrástla a bola som z nej nadšená tak, ako kedysi.

Hodnotenie
Kniha je naozaj veľmi dobrá, jedna z najkvalitnejších častí. Moje hodnotenie je 10/10



Týmto by som sa veľmi pekne chcela poďakovať vydavateľstvu Fragment, ktoré mi túto knihu ponúklo ako recenzný výtlačok. V prípade, že vás kniha oslovila, nájdete ju TU.

Menovky: ,