Účinný liek proti lupinám

Trpíte lupinami a neviete sa ich zbaviť? Existuje na to „liek“.


Vlastnosti
Objem: 200 ml

Zloženie
Nedráždivé tenzidy, minerály Mŕtveho mora a účinnú aktívnu látku - Piroctonolamín, ktorá spoľahlivo pôsobí proti lupinám. Je šetrný k vlasovej pokožke a možno ho používať i ako prevenciu najmä u ľudí, ktorých problémy s lupinami trápia opakovane.

Aplikácia
Na mokré vlasy naneste malé množstvo šampónu, speňte a votrite do vlasovej pokožky. Nechajte pôsobiť 3 - 4 minúty, potom zmyte vodou. Aplikujte 2x až 3x týždenne po dobu jedného mesiaca.

Sľubované účinky            
Vznik lupín je spôsobený premnožením mikroorganizmov Pityrosporum ovale. Práve tento mikroorganizmus spôsobuje zvýšené olupovanie vlasovej pokožky sprevádzané nepríjemným svrbením, červenými škvrnami a ak sa nelieči, môže prejsť až v nepríjemné kožné ochorenie. Pre odstránenie týchto problémov nepostačí len vymyť odumreté kožné bunky (lupiny) z vlasov, ale je nutné zamedziť nadmernému množeniu vyššie uvedeného mikroorganizmu.

Osobná skúsenosť
Ja osobne netrpím pravidelnými lupinami, avšak ak sa ma „chytia“, neviem sa ich zbaviť. Keď som bola malá, mala som s tým naozaj veľké problémy a teraz som si všimla, že sa mi na vlasoch opäť začínajú objavovať lupiny, čo vôbec nie je príjemné. Práve preto som sa rozhodla vyskúšať tento šampón.

Šampón mi po niekoľkých mesiacoch pomohol a zdá sa, že natrvalo. Už asi 2 týždne nevidím na mojich vlasoch žiadne lupiny, za čo som nadmieru vďačná.

Zároveň mám vlasy naozaj veľmi pekné, lesklé a hebké, čo je naozaj perfektné. Šampón mi nevysušil vlasy a ani na mňa nemal žiadne vedľajšie účinky. Jednoducho som s ním naozaj spokojná, je šetrný k mojim vlasom, má jemnú príjemnú vôňu a vždy mám po ňom nádherné vlasy, ktoré som už dlho nemala - krásna farba a žiari z nich život.

Hodnotenie

Šampón sa mi osvečil. Moje hodnotenie je 10/10


Menovky: , ,