Krásny elegantný vzhľad i cez zimu

Ako ste si za posledný mesiac mohli všimnúť, chlad a zima sa k nám naozaj veľmi rýchlo približujú a preto nesmieme zabudnúť na neoodeliteľnú súčasť takýchto zím: čiapku.




Ani ja som na ňu nechcela zabudnúť  a práve preto som sa rozhodla pre čo najlepšiu alternatívu. Moje požiadavky boli nasledovné: musí byť funkčná (dosť teplá), musí sa mi páčiť a musí byť nositeľná k ľubovoľnej farbe kabátu (mám červený a čierny kabát).

Naozaj veľmi elegantné a zároveň teplé čiapky som si všimla na stránke Liliana.sk. Čiapky na tejto stránky boli naozaj rozmanité: s brmbolcom, baretky i úplne jednodché čiapky. Napokon som sa rozhodla pre cenovo dostupnú a veľmi peknú čiapku v šedej farbe a kvietkom na boku

Vlastnosti
Materiál:
35% vlna
5% alpaka
10% mohér
50% akryl

Vzhľad
Čiapka má dizajn tejto sezóny. Túto jednoduchú čiapku zdobí na boku ručne pletená kvetina s trblietavým stredom, čo vyzerá veľmi elegantne a decentne. Táto čiapka dodá outfitu šmrnc a zaručene oživí každý outfit. Má jedinečný štýl, ktorý som ešte nevidela, takže s touto čiapkou ma naozaj nikto na ulici neprehliadne. Krásna, elegantná, trendy.

Využitie
Vhodná pri chlade i na tuhšie zimy

Kombinácia
Nakoľko má čiapka bledo šedú farbu, dá sa kombinovať prakticky s čímkoľvek. Šedá farba taktiež patrí k neutrálnym farbám, ktoré sa dajú kombinovať s rôznymi kúskami, či už ide o čiernu, červenú alebo hnedú farbu.

Vedeli ste že?
Väčšina ľudí nosí cez zimu čierne čiapky (poprípade biele), takže táto šedá sa určite nebude dať prehliadnuť.

Osobná skúsenosť
Dodávka bola naozaj veľmi rýchla na druhý deň mi čiapka prišla a to dôkladne zabalená. Nie len že bola v obálke, ešte mala aj ona sama obal, takže mi prišla vo veľmi dobrom stave (neskrkvaná, takže som si ju okamžite mohla vyskúšať).

S výberom čiapok mám naozaj veľmi veľký problém. Len veľmi málo kúskov ma osloví a navyše v každej vyzerám naozaj otrasne. Vysoký štýl s brmbolcom nemôžem nosiť, pretože mi predlžuje hlavu a barety aj keď mi sadnú sa mi veľmi nepáčia alebo sú drahé. Táto čiapka bola naozaj trefa do čierneho. Dokonale sa prispôsobila tvaru mojej hlavy.

Povedala som si, ak sa nebude hodiť mne, tak aspoň sestre bude dobrá. Čo ma však veľmi príjemne prekvapilo, čiapka sa mi hodí a vyzerám v nej na môj veru veľmi dobre (veď posúďte sami). 

Dá sa nosiť ku všetkému a kvietok na nej vyzerá veľmi elegantne. Cítim sa v nej naozaj veľmi príjemne.


Menovky: ,